Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ale postanowiłam do Was napisać bo w tym miesiącu wyszły mi na teście II kreseczki. Mam nadzieję, że uda mi się wstawić drugi teścik robiony dziś w południe.

ja to się chyba z wami pożegnamZycze szczęscia wszystkim oczekującym
Pozdrawiam
![]()

Kochana ogromne gratulacje,super :-)Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ale postanowiłam do Was napisać bo w tym miesiącu wyszły mi na teście II kreseczki. Mam nadzieję, że uda mi się wstawić drugi teścik robiony dziś w południe.

Dzięki za zrozumienie:-)To chwal się KochanaWklejaj fotki:-)
też uzywam oliwki na całe ciało
Oj spokojnie, rozumiem:-) Nie pali mi się;-) To nie jest takie pilne:-) Jak znajdziesz to wkleisz
Cześć dziewczynki
Co to wszystkie jeszcze śpicie??:-)
Tak dawno mnie nie było, że nawet nie będę się porywała na uzupełnianie braków. 
Cześć kochana,ciesze sie że jesteś:-) Dziękuje,maly akurat śpi a ja chciałam posiedzieć i pranie wstawiłamNie Madziaas nie śpimy. A tak poza tym to śliczniuśki ten Twój synuś.Tak dawno mnie nie było, że nawet nie będę się porywała na uzupełnianie braków.
![]()