• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ale tu ostatnio pustki!co tam dziewczyny u was?
Ło matko kto do nas zawitał;-):-D Dawno Cię tu nie widziałam Kochana:tak: Widzę, że niedługo usg;-) ja ide dopiero 5 października. Heh.. juz nie mogę sie doczekac:tak:A jutro lece sobie badanka zrobic:tak:
Madzias jak znajdziesz tą listę to wklej:tak:
Kinguś nigdy nic nie wiadomo Kochana:tak::-)a słyszałam, że niektóre dziewczyny tak miały, że śluzu praktycznie brak a miały dni plodne i zaciązyły:tak:
Karolcia- Hm.. ja się na tym za bardzo nie znam.. a mierzysz sobie temperaturę?Jak nie to może zacznij. Codziennie rano o tej samej godzinie. Tam na dole:zawstydzona/y::-) Po pare minutek. Oczywiście zanim się z łóżka podniesiesz:tak:najlepiej trzymaj gdzieś blisko łóżka termometr:tak:

reklama
Hej dziewczynki:) Dawno sie tu nie odzywałam bopiszę w innym temacie ale mam prośbę:) Może cie napisać co myślicie o moim wykresie? Z góry dzięki:)
To ten wykresik nad którym jest napisane 5 cykl staranek?:-)
No no... musze powiedziec.. że ja miałam podobny:tak: Moja tempka wynosiła najwyższa 36,80:tak: Kiedy powinnaś dostac @? A może siknij na testa albo betkę zrób;-) ja siknęłam na testa 2 dni przed terminem @ i miałam bardzo bledziutką drugą.. taki cień i widzisz co teraz;-):-)
Także trzymam kciuki Kochana:tak::-)

Cześć Dziewczynki :-) Dawno mnie nie było na forum ....

Madzias śliczny Twój Kacperek, juz taki fajniutki się robi :-D a tata jaki dumny... hoho !!:-):-D.

Kroptusi Tomuś tez już taki fajniutki :-):-D:-). Super !!

Pozdrowionka dla Was. Nie zagladałam dawno na forum, ale cały czas o Was pamietam. Buziaki :-):rofl2::-).

reklama
Cześć Dziewczynki :-) Dawno mnie nie było na forum ....

Madzias śliczny Twój Kacperek, juz taki fajniutki się robi :-D a tata jaki dumny... hoho !!:-):-D.

Kroptusi Tomuś tez już taki fajniutki :-):-D:-). Super !!

Pozdrowionka dla Was. Nie zagladałam dawno na forum, ale cały czas o Was pamietam. Buziaki :-):rofl2::-).
Dzięki kochana.Co u Ciebie słychać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry