Ja się dziewczynki ostatnio nie za dobrze czułam. Bolał mnie brzuch i ogarnęły mną mdłości - na szczęście bez wymiotów :-). W tym tygodniu trochę mi przeszło i mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.
Do tego nie za bardzo mogę jeść, o czym bym nie pomyślała do jedzenia to czuję mdłości. Nic nie mogę sobie wybrać...
Dlatego też nie zaglądałam przez te kilka dni, bo jak tylko przychodziłam z pracy to od razu się kładłam i duuużo odpoczywałam.
Może dopiero od trzech dni poczułam się trochę lepiej, ale i tak muszę uważać żeby za szybko nie chodzić, nie schylać się tak nagle i nie stresować bo od razu zaczyna mnie boleć brzuch i mulić na żołądku...

.
Cały czas biorę duphaston + folik....
No i to tyle co u mnie... Radosna nowina szybko się rozchodzi, więc ciągle zbieramy jeszcze gratulacje i generalnie jest miło :-) Żebym tylko jeszcze dobrze się czuła to wszystko byłoby suuuper :-)
:-).
A dziewczyny mam pytanko... Jaki balsam do ciała używałyście w czasie ciąży ?? Chodzi o taki bezpieczny balsam do smarowania brzucha żeby ewentualnie zapobiec rozstępom.
Do tego nie za bardzo mogę jeść, o czym bym nie pomyślała do jedzenia to czuję mdłości. Nic nie mogę sobie wybrać...
Dlatego też nie zaglądałam przez te kilka dni, bo jak tylko przychodziłam z pracy to od razu się kładłam i duuużo odpoczywałam.
Może dopiero od trzech dni poczułam się trochę lepiej, ale i tak muszę uważać żeby za szybko nie chodzić, nie schylać się tak nagle i nie stresować bo od razu zaczyna mnie boleć brzuch i mulić na żołądku...

.Cały czas biorę duphaston + folik....
No i to tyle co u mnie... Radosna nowina szybko się rozchodzi, więc ciągle zbieramy jeszcze gratulacje i generalnie jest miło :-) Żebym tylko jeszcze dobrze się czuła to wszystko byłoby suuuper :-)
:-).A dziewczyny mam pytanko... Jaki balsam do ciała używałyście w czasie ciąży ?? Chodzi o taki bezpieczny balsam do smarowania brzucha żeby ewentualnie zapobiec rozstępom.

waże 56 kg czyli przytyłam 3 kg przez miesiąc:-)ogólnie jestem zadowolona:-)
Ja ważyłam przed ciążą 63kg