Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maggie kochana co u Ciebie?? Jak sie czujesz?pustki, pusteczki,
hej hop :-)
Strasznie pusto.Justyś co u ciebie?ale tu ostatnio pustki!co tam dziewczyny u was?
i tylko tyle że mnie czasami pobolewa podbrzusze lub coś mnie kujnie. Ale nie mam śluzu wogóle. tak jakoś dziwnie.. 

Dziękuje:-)u nas wszystko ok,fasolek rosnie jak na drozdzach28 ide na usg,czy wszystko ok,przeziernosc karkowa,czy jakos tak juz nie pamietam mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze
,sliczny ten wasz maluszek juz nie moge sie doczekac naszego
KINGA ja ci powiem,ze u mnie bylo tak,ze prawie wogole nie zauwazalam sluzu plodnego,a jednak sie udalo i to w najmniej oczekiwanym momencie,bo ze starankami u nas bylo roznie,nie byly czeste,a jednak sie udalo,trzymam kciuki za ciebie
!
u nas wszystko ok,fasolek rosnie jak na drozdzach28 ide na usg,czy wszystko ok,przeziernosc karkowa,czy jakos tak juz nie pamietam mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze
,sliczny ten wasz maluszek juz nie moge sie doczekac naszego
KINGA ja ci powiem,ze u mnie bylo tak,ze prawie wogole nie zauwazalam sluzu plodnego,a jednak sie udalo i to w najmniej oczekiwanym momencie,bo ze starankami u nas bylo roznie,nie byly czeste,a jednak sie udalo,trzymam kciuki za ciebie
!
dziękuję za odpowiedz kochana