• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej

ja po wczorajszej imprezie jeszcze jestem nie teges troszke...

słuchajcie dziewczyny myślicie że można mieć dni płodne i owulacje bez śluzu płodnego? Pytam bo od 16go mam dni płodne tak orientacyjnie...:sorry: i tylko tyle że mnie czasami pobolewa podbrzusze lub coś mnie kujnie. Ale nie mam śluzu wogóle. tak jakoś dziwnie..

15go z meżem się tuliliśmy... ale skoro nie miałam śluzu płodnego dzięki któremu plemniki mają wieksze szanse na przezycie.. to nie możliwe aby coś z tego było prawda??? no ja wykluczam zaciążenie jak najbardziej.
jak myslicie??
:confused2:

pozdrawiam!:happy:

u nas wszystko ok,fasolek rosnie jak na drozdzach:) 28 ide na usg,czy wszystko ok,przeziernosc karkowa,czy jakos tak juz nie pamietam mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:),sliczny ten wasz maluszek juz nie moge sie doczekac naszego

KINGA ja ci powiem,ze u mnie bylo tak,ze prawie wogole nie zauwazalam sluzu plodnego,a jednak sie udalo i to w najmniej oczekiwanym momencie:),bo ze starankami u nas bylo roznie,nie byly czeste,a jednak sie udalo,trzymam kciuki za ciebie:)!

u nas wszystko ok,fasolek rosnie jak na drozdzach:) 28 ide na usg,czy wszystko ok,przeziernosc karkowa,czy jakos tak juz nie pamietam mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:),sliczny ten wasz maluszek juz nie moge sie doczekac naszego

KINGA ja ci powiem,ze u mnie bylo tak,ze prawie wogole nie zauwazalam sluzu plodnego,a jednak sie udalo i to w najmniej oczekiwanym momencie:),bo ze starankami u nas bylo roznie,nie byly czeste,a jednak sie udalo,trzymam kciuki za ciebie:)!
Dziękuje:-)
To super że wszystko ok,daj znać po usg

reklama

Nie to u nas niemożliwe Justyś :no: dziękuję za odpowiedz kochana :happy:
Ciesze się że u ciebie wszystko oki i maleństwo zdrowo rośnie :-) pozdrawiam ciepło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry