• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)

za wesoło to nie mieliście:sorry2:życze aby udało się zafasolkować i tak jak mówisz odpoczynek dużo zdziała :tak:

I to jak bardzo, ja mam tak wielki komfort psychiczny, ze aż trudno uwierzyć w to, że niestaranie się o dzidzię i świadomość tego, ze nie szybko się pojawi albo będzie to zupełny przypadek, może tak zbawiennie działać na człowieka.:-)

reklama
MADZIAS jak karmisz piersią to nie ma co dokarmiac do 6 miesiaca życia twój synuś spokojnie tylko z piersi może pić naprawde :tak:może dlatego te kupki robi twardsze bo niepotrzebnie dostaje mleczko w proszku:tak:ja tylko i wyłacznie z piersi karmiłam do 5 miesiąca bo potem alergia ale gdyby nie ona to dalej bym karmiła i dziecko spokojnie się najada i do tego poi bo z początku leci mleczko bardziej wodniste do napicia się a potem do najedzenia dlatego odrazu mówie aby karmić z jednej piersi do końca i dopiero potem zmieniac na druga jak jest potrzeba nie raz ta raz ta bo synuś wypija to bardziej wodniste mleczko niż ta tłustrze które leci troszke później:tak:
Ja nie dokarmiam bo tak chce,mam dokarmiać bo nie daje rady mój pokarm.Po konsultacji z położną dokarmiam żeby mały był najedzony

Ja nie dokarmiam bo tak chce,mam dokarmiać bo nie daje rady mój pokarm.Po konsultacji z położną dokarmiam żeby mały był najedzony

no tak czasem bywa że laktacja nie daje rady ale ale też nie jest powiedziane bo tyle ile wydobywa się mleczka tzn.ile synek wypije tyle się produkuje co bardzo proponuje sa specjalne herbatki na pobudzenie laktacji i często podawać synka do piersi i nawet jak śpi to sobie laktatorem pomagać a zobaczysz jak mleczko będzie się produkowac :tak:i nakarmisz synka ile wlezie ;-)

no tak czasem bywa że laktacja nie daje rady ale ale też nie jest powiedziane bo tyle ile wydobywa się mleczka tzn.ile synek wypije tyle się produkuje co bardzo proponuje sa specjalne herbatki na pobudzenie laktacji i często podawać synka do piersi i nawet jak śpi to sobie laktatorem pomagać a zobaczysz jak mleczko będzie się produkowac :tak:i nakarmisz synka ile wlezie ;-)
Patrysiu ja pije herbatki,ściągam czasem ręcznie,ale to nie zawsze niestety pomaga

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry