• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

U mnie sytuacja wygląda tak:
- już nie pracuje ale za to w domu robótki od groma,
- M przeszedł serię nieszczęśliwych wypadków i aktualnie leczy się z nadciśnienia i alergii ( M leczy się na alergie po pogryzieniu przez szerszenie bo dostała taką dawkę jadu (ok12 owadów) że wylądował na pogotowiu, byliśmy na pogotowiu tak w ok 20 do 30 minut po zdarzeniu i już odlatywał. Problemy z sercem też pojawiły się po tym zdarzeniu)
- ja po Duphastonie miałam plamienia i już w tym cyklu na własną rękę odstawiłam i jak na razie w 20dc plamień brak
- nie jestem starająca się ponieważ miałam tego wszystkiego dosyć i zaczęliśmy się zabezpieczać coby z wielkim efektem odpocząć psychicznie co wyszło nam na dobre
- za cykl albo dwa umówię się do lekarza i ponownie zaczynamy wędrówkę po tajnikach naszych ciał

reklama
A jeszcze coś, odnośnie duphastonu, nie biorę, dobrze się czuję, przy nim i tak miałam na twarzy objawy przed okresowe, plamienia, @ było juz od ok 18 dc i trwało tak z 10 dni a teraz czuje się o niebo lepiej i @ nadal brak czyli przyjdzie o należytym jej czasie. Więc podstawa to nie przytulanko na zamówienie, tylko od czasu do czasu gdy się zachce, tzw chciana wpadka:-)

A wiecie co ja teraz robię?:-D Mam stos gazet "M jak mama", "Twoje dziecko", "Dziecko", "Rodzice" i wycinam z nich dania jakie polecają dla maluszków:tak: i układam na kupki, np. te co można po 6 miesiącu podawac, te po 8 itp:tak: Będę potem mogła bez problemu poszukac sobie w danym miesiącu i sama coś upichcic dzieciaczkowi:-D
Agniesiak i bardzo fajnie ja też uzbierałam pełno tych gazet.Wycinałam między innymi co potrzebne dla maluszka i mamy do szpitala:-)

WITAM:-)
najedzony...przewiniety z pieskiem Wiki :-) ps. obok slynna rurka odkurzacz do nosa :-)

nowa zabawka Tomusia :))

słodki Tomuś:-)super karuzelka:tak:

U mnie sytuacja wygląda tak:
- już nie pracuje ale za to w domu robótki od groma,
- M przeszedł serię nieszczęśliwych wypadków i aktualnie leczy się z nadciśnienia i alergii ( M leczy się na alergie po pogryzieniu przez szerszenie bo dostała taką dawkę jadu (ok12 owadów) że wylądował na pogotowiu, byliśmy na pogotowiu tak w ok 20 do 30 minut po zdarzeniu i już odlatywał. Problemy z sercem też pojawiły się po tym zdarzeniu)
- ja po Duphastonie miałam plamienia i już w tym cyklu na własną rękę odstawiłam i jak na razie w 20dc plamień brak
- nie jestem starająca się ponieważ miałam tego wszystkiego dosyć i zaczęliśmy się zabezpieczać coby z wielkim efektem odpocząć psychicznie co wyszło nam na dobre
- za cykl albo dwa umówię się do lekarza i ponownie zaczynamy wędrówkę po tajnikach naszych ciał

za wesoło to nie mieliście:sorry2:życze aby udało się zafasolkować i tak jak mówisz odpoczynek dużo zdziała :tak:

Mały niestety miał zaparcia:-( Krzyczał,prężył sie,wysilał aż był czerwony:-( Teraz już na szczęście jest lepiej po masażu brzuszka i herbatce z kopru:-)

a karmisz z piersi czy mleczkiem z proszku:confused:bo jak mleczko z proszku to często się tak zdarza i wtedy lepiej nieco mniej geste mleczko robić jak ma zatwardzenie i jak już zrobiłaś podawać herbatke koperkową:tak:

WITAM:-)

słodki Tomuś:-)super karuzelka:tak:

za wesoło to nie mieliście:sorry2:życze aby udało się zafasolkować i tak jak mówisz odpoczynek dużo zdziała :tak:

a karmisz z piersi czy mleczkiem z proszku:confused:bo jak mleczko z proszku to często się tak zdarza i wtedy lepiej nieco mniej geste mleczko robić jak ma zatwardzenie i jak już zrobiłaś podawać herbatke koperkową:tak:
Karmie piersią,ale dokarmiam małego.Daje mu herbatke koperkową,ale widocznie wczoraj dałam może za mało

MADZIAS jak karmisz piersią to nie ma co dokarmiac do 6 miesiaca życia twój synuś spokojnie tylko z piersi może pić naprawde :tak:może dlatego te kupki robi twardsze bo niepotrzebnie dostaje mleczko w proszku:tak:ja tylko i wyłacznie z piersi karmiłam do 5 miesiąca bo potem alergia ale gdyby nie ona to dalej bym karmiła i dziecko spokojnie się najada i do tego poi bo z początku leci mleczko bardziej wodniste do napicia się a potem do najedzenia dlatego odrazu mówie aby karmić z jednej piersi do końca i dopiero potem zmieniac na druga jak jest potrzeba nie raz ta raz ta bo synuś wypija to bardziej wodniste mleczko niż ta tłustrze które leci troszke później:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry