Madziaas
Już jesteś:)
Wiesz ja zamierzałam kupić,ale jakoś nie kupiłam.Myśle,że to coś fajnego i jest niedrogipowiedz mi madziu ty mialas moze taki pas ciozowy co pasuje do wszystkiego bo nie wiem,czy warto by go kupic,a na allegro jest za 7 zloty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz ja zamierzałam kupić,ale jakoś nie kupiłam.Myśle,że to coś fajnego i jest niedrogipowiedz mi madziu ty mialas moze taki pas ciozowy co pasuje do wszystkiego bo nie wiem,czy warto by go kupic,a na allegro jest za 7 zloty

Sóweczka już coraz mocniej kopie
niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi
mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było
Super,że wszystko dobrze i że maleństwo już szaleje:-) Pewnie już po mału trzeba kupować co trzeba:-)Witam Dziewuszki
U nas wszystko w porządeczkuSóweczka już coraz mocniej kopie
niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi
mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było
Buziaczki Dziewczyny i trzymajcie się dzielnie:-)
Super,że wszystko dobrze i że maleństwo już szaleje:-) Pewnie już po mału trzeba kupować co trzeba:-)
a troszkę mama wczoraj dała:-) no i już zapowiedziała, że będzie dalej kupować
a to jej pierwszy wnuk lub wnuczka, więc będzie szaleć
ale cała reszta prócz wanienki i łóżeczka jest do kupienia:-):-)Powiem Ci,że troszkę ciuszków już mamy, bo nie mogłam się oprzeć i kupiłama troszkę mama wczoraj dała:-) no i już zapowiedziała, że będzie dalej kupować
a to jej pierwszy wnuk lub wnuczka, więc będzie szaleć
ale cała reszta prócz wanienki i łóżeczka jest do kupienia:-)

Hej Dziewczynki,
Ja wczoraj od 11 siedziałam bez prądu. Nudyyyyy i zimno... Włączyli dopiero koło 2 w nocy.
Justys - ja płeć poznałam w 12 tygodniu. Mały rozstawił nogi i dumnie zaprezentował sprzęcik.
kroczku - ja też myśle że to troszke za wcześnie na kupowanie. Ja jestem w 30 tygodniu i tak naprawde mam tylko troche ciuszków.
Madziaasku - super że Kacperek zaczął wcinać mleczko. Oby tak dalej.![]()