• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no wlasnie cena jest fajna moze go kupie jak nie znajde nigdzie w sklepie w najblizszym czasie mam nadzieje,ze juz nie bede musiala wiekszosci czasu lezec to wyfrune do sklepu chociaz zeby poogladac:)

Witam Dziewuszki:-D

U nas wszystko w porządeczku:-D Sóweczka już coraz mocniej kopie:-D niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi:-p mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było:-D

Buziaczki Dziewczyny i trzymajcie się dzielnie:-)

Witam Dziewuszki:-D

U nas wszystko w porządeczku:-D Sóweczka już coraz mocniej kopie:-D niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi:-p mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było:-D

Buziaczki Dziewczyny i trzymajcie się dzielnie:-)
Super,że wszystko dobrze i że maleństwo już szaleje:-) Pewnie już po mału trzeba kupować co trzeba:-)

Super,że wszystko dobrze i że maleństwo już szaleje:-) Pewnie już po mału trzeba kupować co trzeba:-)

Powiem Ci,że troszkę ciuszków już mamy, bo nie mogłam się oprzeć i kupiłam:-D a troszkę mama wczoraj dała:-) no i już zapowiedziała, że będzie dalej kupować:-D a to jej pierwszy wnuk lub wnuczka, więc będzie szaleć:-D ale cała reszta prócz wanienki i łóżeczka jest do kupienia:-)

Cześć dziewuszki!
Mamo Sówko ja tez mam 20.10 wizytę tylko że ja będę wypatrywała serduszka a Ty płci.
Madziu super że maluszek pije nowe mleczko. Oby tak dalej. Dostałam już tą książkę z allegro
Ja dziś mam lepsze humorek niż wczoraj.

Hej Dziewczynki,

Ja wczoraj od 11 siedziałam bez prądu. Nudyyyyy i zimno... Włączyli dopiero koło 2 w nocy.

Justys - ja płeć poznałam w 12 tygodniu. Mały rozstawił nogi i dumnie zaprezentował sprzęcik.

kroczku - ja też myśle że to troszke za wcześnie na kupowanie. Ja jestem w 30 tygodniu i tak naprawde mam tylko troche ciuszków.

Madziaasku - super że Kacperek zaczął wcinać mleczko. Oby tak dalej. :tak:

reklama
Hej Dziewczynki,

Ja wczoraj od 11 siedziałam bez prądu. Nudyyyyy i zimno... Włączyli dopiero koło 2 w nocy.

Justys - ja płeć poznałam w 12 tygodniu. Mały rozstawił nogi i dumnie zaprezentował sprzęcik.

kroczku - ja też myśle że to troszke za wcześnie na kupowanie. Ja jestem w 30 tygodniu i tak naprawde mam tylko troche ciuszków.

Madziaasku - super że Kacperek zaczął wcinać mleczko. Oby tak dalej. :tak:

Wiesz ja rozumiem w 7 czy 8 miesiącu zacząć kupować żeby nie było potem na raz dużych wydatków ale w 7 czy 8 tyg to przesada. Ale jakoś one bardzo przeżywają te swoje ciąże aż do przesady. Niby czytam to ich forum ale wolę pisać tu z Wami bo tu przynajmniej dobrze się czuję:-D
Dziewczyny mam pytanie macie może przepisy na szybkie i w miarę gotowane potrawy żeby nie było w nich za dużo tłuszczu bo my ostatnio z M bardzo tłusto jemy bo ja muszę leżeć a mój M ma dużo pracy i nie wyrabia się. Dziś lepiej się czułam to zrobiłam rissotto (same gotowane składniki zapiekane w piekarniku z rosołkiem) i mój M stwierdzi, że jest lżejsze i lepiej się po nim czuje. Jeśli macie coś to napiszcie mi proszę.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry