Madziaas
Już jesteś:)
Paa:-)No niestety.. a tak bardzo nie chce mi się uczyć, że masakraale to już na szczęście ostatni rok.
Dobra spadam do nauki, bo siadłam na chwilkę na forum a tu już godzina minęła.
Buziaczki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paa:-)No niestety.. a tak bardzo nie chce mi się uczyć, że masakraale to już na szczęście ostatni rok.
Dobra spadam do nauki, bo siadłam na chwilkę na forum a tu już godzina minęła.
Buziaczki.
Oj dumny dumnyagapasku - ucz się ucz
Madziaasku - no to Twój mąż pewnie dumny i blady że ma swoją małą kserokopie.Teraz Wam brakuje tylko dziewczynki do pary (i żeby do mamusi podobna była)
A w ogóle najwięcej to też tylko z nim gaworzy i w ogóle już jest cały szczęśliwy
Oj zleciało, zleciałoI pewnie zanim sie obejrze to grudzień będzie. :-)
A Twój Kacperek to rzeczywiście spryciula. Ale Kacperki takie są. Sprytne i wysportowane. ;-)
agapasku - dziwnie to zabrzmi ale ja bym bardzo chciała sobie postudiować. Od marca jak się obroniłam strasznie mi brakuje uczelni. Może jakąś podyplomówkę trzasne jak już Mały troszke podrośnie.
Co myślicie o imieniu: Igorek lub ? Tymek (Tymoteusz znaczy się)
:-).Pewnie,że do grudnia szybciutko zleci:-)
Na prawde to mały spryciarz,a taki jest podobny do taty jak nie wiem.Śmieje sie czasem bo jak zrobi mine to wygląda jak wypisz wymaluj tatuś
Mi sie bardzo podoba Igorek, Tymoteusz troszke mniej![]()
Madziaasku - hi hi no to mają swój świat :-)
agapas - ja licencjat robiłam na dziennych a magisterke zaocznie i pracowałam wtedy. Co chwilę zjazdy i sami wymagający wykładowcy. Ale lubiłam to i wtedy jakoś więcej miałam czasu mimo wielu obowiązków.
Tymek - Igor 1:1