Madziaas
Już jesteś:)
To super,że sie lepiej po tym czujeszNo ja mam nadzieję. Powiem Wam szczerze, że lepiej się czuję po tym Duphastonie niż po Luteinie. Kuzynka się pytała lekarza to podobno D ma mniej skutków ubocznych niż Luteina.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To super,że sie lepiej po tym czujeszNo ja mam nadzieję. Powiem Wam szczerze, że lepiej się czuję po tym Duphastonie niż po Luteinie. Kuzynka się pytała lekarza to podobno D ma mniej skutków ubocznych niż Luteina.
T o fajnie musisz malować:-)No nie dziwię się, że apetytu nie masz. Ale jeszcze kilka dni i minie. Właśnie oglądam na you tube tutoriale dot. make up bo dziś malowałam szwagierkę, jej kuzynkę i ciotkę i już mi zabrakło pomysłów na jutro na poprawiny.
Ja chyba bym nie umiała kogoś malowaćStaram się. Bardzo to lubię i staram się jak tylko mogę sama dokształcać. Miałam iść nawet do szkoły kosmetycznej ale zaciązyłam i ze względu na to że leżę musiała zrezygnować.

Dzięki Kingadziewczyny mam do was pytanie
Czy wy jeszcze przed terminem @ zanim jeszecze test zrobiłyscie.. czułyscie coś co dawało wam do myslenia? że to chyba ciąża.... czy nic?
Madzia zdróweczka życzę!![]()