• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

aha a jednak robilas! widzisz ja mam dobrą pamiec;)
no to czekamy!:tak:

Nie mozliwe ze Wam pisalam go jak cos to bym go robila w tym tygodniu moze w pon a napewno nie bylo mnie na BB caly tydzien.

Jakos tak dziwnie mi sie przyplatala grypa chyba- czuje sie ok zadnych bóli wiec trzymam kciuki caly tydzien i w piatek zrobie testa- ale by bylo super :)

Poza tym objawów nie mam innych bo przez cale starania to juz mialam wszystkie oprócz jedynych- czyli II na tescie- wiec nie doszukuje sie

reklama
kiedyś pisałaś że bedziesz testowała i mamy 3mac kciuki.

3mam kciuki za piatek wiec!
ja dopiero w pn za tydzien.

Madziu i widze fajnie bylo:) super ze synek grzeczniutki był. Nasz pamietam całą mszę przespał:)

Czesc dziewczyny:) u mnie juz troche lepiej ze zdrowkiem ale jeszcze to nie ma to,ciesze sie MADZIU,ze lepiej sie czujecie z Maluszkiem i,ze chrzciny sie udaly:)!
KINGA,OLKA TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!ZA DWIE KRESECZKI:):)
KASIU JAK SIE CZUJESZ??

reklama
WITAM:-)
Ach wczoraj miałam taaaki ciężki dzień:baffled:zakupy i inne robótki w domu tak mnie wykończyły że az brzuszek kolił i wydawał mi się ciężki:dry:no ale butki sa kupione co teraz śnieg może przyjść;-)a M się uparł że upiecze serniczka i tak z nim się bawił do 00.0:szok:no ale bynajmiej zjadałm sobie dzisiaj po śniadanku:-pDzisiaj moja wizyta u ginekologa:-D

A ja tylko chcialam dac znac ze 37 dzien cyklu i nadal brak @ ale jak moze ktoras z Was pamieta juz zdarzylo mi sie czekac 39 dni wiec prosze o trzymanie kciuków :)

kciuki zaciśniete:-)

A my dziewczynki już po chrzcinach:tak::-)

to super bardzo się ciesze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry