• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

dziewczyny mam do was pytanie
Czy wy jeszcze przed terminem @ zanim jeszecze test zrobiłyscie.. czułyscie coś co dawało wam do myslenia? że to chyba ciąża.... czy nic?

Madzia zdróweczka życzę!:happy2:

ja miałam takie :śluz bialutki duzo(potem już nie i tak na przemian ale był),po bokach od strony pach piersi mnie tak dziwnie pobolewały tak jakby się ściągały,jadłam więcej,i już później brzuszek bolał jak na @:tak:to chyba tyle o ile dobrze pamietam;-)

reklama
Ola a ja myslałam że ty już dawno po tescie! bo kiedys cos pisałaś albo mi sie wydawało. powodzenia!

Madzia i jak po chrzcinach???? :)

Chyba nie pisalam Wam ale zrobilam testa jakos nie pamietam kiedy ale chyba dawno i wyszla jedna krecha- wiec nadal czekam bo nie wiem czy to dlugi cykl i cos sie moze pokazac jeszcze czy jednak sie nie udalo- no coz zobaczymy- ten tydzien jest decydujacy

Ola a ty jak sie czujesz?
masz przeczucia że sie udało? cos czujesz? :) pisz pisz....
podziwiam cie ze ty jeszcze nie zatestowałaś. ja bym nie wytrzymała pewnie.

sama nie wiem czy do 2 wytrzymam :sorry2:heh

reklama
Chyba nie pisalam Wam ale zrobilam testa jakos nie pamietam kiedy ale chyba dawno i wyszla jedna krecha- wiec nadal czekam bo nie wiem czy to dlugi cykl i cos sie moze pokazac jeszcze czy jednak sie nie udalo- no coz zobaczymy- ten tydzien jest decydujacy
aha a jednak robilas! widzisz ja mam dobrą pamiec;)
no to czekamy!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry