Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
OdpoczywajAgniesiu fajne zdjęcia. Zmykam bo nie za dobrze się czuję. Muszę poleżeć.
Agniesiu fajne zdjęcia. Zmykam bo nie za dobrze się czuję. Muszę poleżeć.
To bardzo dobrze,że tyle ich jeszAle wiecie co... apropo odrzucenia od słodkości to ja chyba skutecznie zastępuje sobie cukier w organiźmie owocami. Odkąd jestem w ciąży to zajadam strasznie dużo owoców...

To bardzo dobrze,że tyle ich jesz
Ja jadłam strasznie dużo owoców i warzyw
A jak mały sie urodził to moja położna sie śmiała i pytała co ja jadłam że mały taką ma ciemną karnacje![]()
Jadłam :-)Ale jadłaś chyba dużo marchewki...
Wiesz co ja leżałam długo na porodówce i poznałam bardzo fajną położną.Zastanawiałam sie nad wykupieniem pokoju osobnego do rodzenia i chciałam żeby to ona była przy porodzie.Nie udało mi sie wykupić,tzn nie zdążyłam wykupić bo miałam cesarke.Ale akurat na położną trafiłam,to jakos tak wszystko wyszło,ona podała mi małego pierwszy raz i potem przyniosła do karmienia:-)Madzia a powiedz mi... miałaś wykupiony poród prywatnie czy poprostu udało Ci się z tą położną ??