• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Shingle - Podobno się zdarza, więc profilaktycznie się poprzytulaj (przynajmniej cieplej będzie a i przyjemności co nie miara :-D) ale obstawiam że to jednak fasolka :-):-)

reklama
maggie a moze to mega owulka Cie meczy ? :-D
co do testu to mam jeszcze jeden i strasznie mnie korci zeby zrobic dzisiaj i sprawdzic co wjdzie. jak myslicie ?
Niunia27 - kolorowych snow :-)

:-D:-D:-D mega owulka - niezłe, ale raczej nie, robiłam teściki owu i od 3 dni wychodziła blada druga kreseczka, a dziś już nie wiem bo mi się skończyły. Czyli albo owu dopiero przede mną albo była dużo wcześniej i teraz mi organizm głupieje.

A Ty Shingle zaraz i tak masz testowanko - 4 dni?? Kurcze, to naprawde może być fasolka :-) A jak się czujesz?

Ups, nie chciałam Cie nakręcać. Poczekaj cierpliwie do dnia @ - oby nie przyszła ;-)

Ja się kładę bo głowa już mi pęka.

Buziaki i kolorowych snów życzę :-)

reklama
dziewczyny jeżeli doszło do zapłodnienia 31go grudnia a teraz jestem w fazie zagnieżdżenia to kiedy moge zrobic test ciazowy aby wykazał ciaze? i kiedy bete? jak myslicie? :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry