Madziaas
Już jesteś:)
Poczekaj jeszcze troszke :-)Własnie oglądałam wózki :-) szkoda, że nie mogę sobie już kupić :--)
A może ty masz jakąś znajomą co ma malutkie dziecko,niewiem czy czytałaś jak pisałam o kombinezonku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczekaj jeszcze troszke :-)Własnie oglądałam wózki :-) szkoda, że nie mogę sobie już kupić :--)
Poczekaj jeszcze troszke :-)
A może ty masz jakąś znajomą co ma malutkie dziecko,niewiem czy czytałaś jak pisałam o kombinezonku
Oki :-)czytałam, czytałam, ale się nie odzywałam bo nie mam nikogo takiego kto miałby takiego maluszka malutkiego. Moja przyjaciółka i koleżanki mają małe dzieci, ale to już takie pod roczek podchodzące.
Oki :-)

. Buziaki i spokojnej nocki.Dziękuje :-)Ale Madziu, jakbym coś słyszała to dam Ci znać :-).
Uciekam narazie bo mężuś wzywa :-). Buziaki i spokojnej nocki.
Justyś kochana,a ty kiedy masz teraz wizyte??Czesc u mnie dzis smutno od wczoraj mnie jakos brzuch boli w nocy nawet sie przebudzilam i byl caly twardy mam nadzieje,ze to przez spanie na plecach,bo nie powinno sie tak spacrano jak wstawalam z M to tez tak dziwnie mnie bolalo po prawej stronie,a na dodatek nic nie czuje rzadnych kopniaczkow a zawsze byly o tej porze
(