• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Poczekaj jeszcze troszke :-)
A może ty masz jakąś znajomą co ma malutkie dziecko,niewiem czy czytałaś jak pisałam o kombinezonku

czytałam, czytałam, ale się nie odzywałam bo nie mam nikogo takiego kto miałby takiego maluszka malutkiego. Moja przyjaciółka i koleżanki mają małe dzieci, ale to już takie pod roczek podchodzące.

Cześć dziewczynki
Kasiu trzymam kciuki za wizyte:tak:
A co to wszystkie jeszcze śpicie??:-)

Załączniki

• bye.gif
    bye.gif
    18,7 KB · Wyświetleń: 44
Czesc u mnie dzis smutno od wczoraj mnie jakos brzuch boli w nocy nawet sie przebudzilam i byl caly twardy mam nadzieje,ze to przez spanie na plecach,bo nie powinno sie tak spac:(rano jak wstawalam z M to tez tak dziwnie mnie bolalo po prawej stronie,a na dodatek nic nie czuje rzadnych kopniaczkow a zawsze byly o tej porze:((

Czesc u mnie dzis smutno od wczoraj mnie jakos brzuch boli w nocy nawet sie przebudzilam i byl caly twardy mam nadzieje,ze to przez spanie na plecach,bo nie powinno sie tak spac:(rano jak wstawalam z M to tez tak dziwnie mnie bolalo po prawej stronie,a na dodatek nic nie czuje rzadnych kopniaczkow a zawsze byly o tej porze:((
Justyś kochana,a ty kiedy masz teraz wizyte??
To może jak sie martwisz i twardnieje Ci brzuszek to zadzwoń,albo jedź do gina.
Ja też właśnie sie martwiłam jak były dni,że było mało kopniaczków.A próbowałaś maleństwo zaczepiać?? Ja stukałam w brzuszek i czasem odpowiadał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry