Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale akurat i ty i ja sie zastanawiałyśmy co będzie jak sie skończy rok bo to Staraczki 2009:-)Tylko tak naprawde to Ty to wymyśliłaśJak coś to moge na Ciebie przerzucić opieke nad grupą - widziałam tam jakąś taką opcje.
Szkoda że dwie osoby sie nie mogą opiekować na raz. Ale w sumie to nawet nie wiem co innego ja tam moge zrobić niż Wy. Chyba tylko usuwać jakieś wpisy no i zaproszenia wysyłać.No ale akurat i ty i ja sie zastanawiałyśmy co będzie jak sie skończy rok bo to Staraczki 2009:-)
Nie nie ;-)
Jest dobrze MaggieSzkoda że dwie osoby sie nie mogą opiekować na raz. Ale w sumie to nawet nie wiem co innego ja tam moge zrobić niż Wy. Chyba tylko usuwać jakieś wpisy no i zaproszenia wysyłać.

:-)Bardzo dobra wiadomość Justynko. Dziewczynki mam tyle prasowania, że szok. Już mnie aż plecy bolą od stania ale muszę troszkę poprasować. Później jeszcze do Was zaglądnę.
dodawaj, dodawaj - ja własnie na to liczę :-)Mam nadzieje dziewczynki,że nie będziecie złe że będe dodawać tam fotki małego,jak za dużo to piszcie;-)
Bardzo dobra wiadomość Justynko. Dziewczynki mam tyle prasowania, że szok. Już mnie aż plecy bolą od stania ale muszę troszkę poprasować. Później jeszcze do Was zaglądnę.
He he no to super :-)Dziękuję już dołączyłam. Wiecie strasznie mi humor poprawiacie jak tak Was czytam.