Madziaas
Już jesteś:)
Cieszymy sie bardzo:-)Dziękuję już dołączyłam. Wiecie strasznie mi humor poprawiacie jak tak Was czytam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cieszymy sie bardzo:-)Dziękuję już dołączyłam. Wiecie strasznie mi humor poprawiacie jak tak Was czytam.
He he, niezłe jesteśmy.
Ja jednym okiem patrze na TV, i troche grzebie na allegro ale sama nie wiem czego szukam

Ja sie bez listy nie ruszam bo wszystko mi z głowy wypadaI pisze sobie liste bo rano jade na zakupy

A jak już jestem na zakupach to w markecie potrafie tyle zbędnego jedzenia nabyć bo na wszystko mam ochote - tylko że ta ochota szybko przechodzi 
Maggie ty zaraz będziesz miała przy sobie Synusia:-)Kurcze Madziu ale Ci fajnie że masz tego swojego Kacperka.
Ja właśnie na CSI przełączyłam. No i mam 7 odcinek 6 sezonu Gotowych na Wszystko do obejrzenia ale to może na jutro sobie zostawie.