• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A nie ma za co. Ja sobie własnie oglądam kurteczki na allegro bo muszę coś zakupić. Ha ha ha ale prasować to ja lubię no a piesek jak widziałam też nie za duży to dało by radę i jego wyprać:)

A nie ma za co. Ja sobie własnie oglądam kurteczki na allegro bo muszę coś zakupić. Ha ha ha ale prasować to ja lubię no a piesek jak widziałam też nie za duży to dało by radę i jego wyprać:)
Wow, no to wpadaj na weekend do mnie - znajde specjalnie dla Ciebie dużo ciuchów do poprasowania. :-D A piesek może i mały ale jaki zwinny. Wyczuwa skubany jak się kąpiel zbliża i najpierw się tak chowa i siedzi jak trusia a jak sie go już dorwie to potrafi w magiczny sposób ulotnić się z wanny. Jedyne co mu się podoba to suszenie suszarką do włosów. :-D

Mój pies bardzo lubi się kompać tylko suszarki się boi.
Hi hi, no to mój odwrotnie. On się godzinami może suszyć. Często jak mojej mamie włosy układam to on przychodzi i się pakuje do suszarki żeby go troche posmerać ciepłym powietrzem . :-D

Tam tak jest napisane,ale musze je porównać z tym 56 bo to chyba taki tylko tam dziwnie napisali
Ufffffffff, już się bałam że nie będę miała Małego w co ubrać na początek

Dziewczyny wy się nie orientujecie czy tu na BB jest może wątek o adopcjach. Ciekawa jestem jakie odczucia mają inne pary które noszą się z takim zamiarem lub już to zrobiły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry