maggie_f
Fanka BB :)
A poprasowałaś wszystko? Bo jakby co to zapraszam do siebie - troche mi się nazbierało i w sumie pieska wykąpać też by trzeba byłoAch to już głosuję.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A poprasowałaś wszystko? Bo jakby co to zapraszam do siebie - troche mi się nazbierało i w sumie pieska wykąpać też by trzeba byłoAch to już głosuję.

A poprasowałaś wszystko? Bo jakby co to zapraszam do siebie - troche mi się nazbierało i w sumie pieska wykąpać też by trzeba było![]()

Maggie ja??
Jak Ci sie podoba ten pajacyk z drugiej mojej aukcji to Ci dorzuce,to będzie dla małego od cioci Magdy;-)
Pajacyk bardzo fajny. A on ma rozmiar 50? Bo przeżyłam szok - ja najmniejsze ubranko mam na 56 i nawet nie wiedziałam że mniejsze są?Wow, no to wpadaj na weekend do mnie - znajde specjalnie dla Ciebie dużo ciuchów do poprasowania.A nie ma za co. Ja sobie własnie oglądam kurteczki na allegro bo muszę coś zakupić. Ha ha ha ale prasować to ja lubię no a piesek jak widziałam też nie za duży to dało by radę i jego wyprać![]()
A piesek może i mały ale jaki zwinny. Wyczuwa skubany jak się kąpiel zbliża i najpierw się tak chowa i siedzi jak trusia a jak sie go już dorwie to potrafi w magiczny sposób ulotnić się z wanny. Jedyne co mu się podoba to suszenie suszarką do włosów. 
Tam tak jest napisane,ale musze je porównać z tym 56 bo to chyba taki tylko tam dziwnie napisaliMadziu - poczekaj aż wygram.Pajacyk bardzo fajny. A on ma rozmiar 50? Bo przeżyłam szok - ja najmniejsze ubranko mam na 56 i nawet nie wiedziałam że mniejsze są?
Hi hi, no to mój odwrotnie. On się godzinami może suszyć. Często jak mojej mamie włosy układam to on przychodzi i się pakuje do suszarki żeby go troche posmerać ciepłym powietrzem .Mój pies bardzo lubi się kompać tylko suszarki się boi.

Ufffffffff, już się bałam że nie będę miała Małego w co ubrać na początekTam tak jest napisane,ale musze je porównać z tym 56 bo to chyba taki tylko tam dziwnie napisali