Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ja nie wiemDziewczyny wy się nie orientujecie czy tu na BB jest może wątek o adopcjach. Ciekawa jestem jakie odczucia mają inne pary które noszą się z takim zamiarem lub już to zrobiły.
Maggie czy Ty wiesz, że jesteś z nas wszystkich najbardziej anonimowa. Nie wiemy (albo ja nie wiem) z jakiego miasta jesteś, jak masz na imię, jak wyglądasz. Ciekawa jestem czy wyglądasz tak jak sobię Ciebie wyobrażam.
Kiedyś wrzucałam swoje zdjęcia na profil do albumu - ale to tak na chwilę. A imie i skąd - też się przewijało (Magda - W-wa). Ogólnie rzecz biorąc to tak naprawde nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty a ja nie mam potrzeby "obnażania" się. Co innego jak już kogoś poznam.DokładnieHe he, bo ja taka tajemnicza jestemKiedyś wrzucałam swoje zdjęcia na profil do albumu - ale to tak na chwilę. A imie i skąd - też się przewijało (Magda - W-wa). Ogólnie rzecz biorąc to tak naprawde nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty a ja nie mam potrzeby "obnażania" się. Co innego jak już kogoś poznam.
;-):-)Hi hi ja w sumie też nie wiem jak Wy wyglądacie (no Magda wiem jak) bo nie mam NK - i nie zakładam skoro mamy wątek zamknięty.