• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Maggie czy Ty wiesz, że jesteś z nas wszystkich najbardziej anonimowa. Nie wiemy (albo ja nie wiem) z jakiego miasta jesteś, jak masz na imię, jak wyglądasz. Ciekawa jestem czy wyglądasz tak jak sobię Ciebie wyobrażam.

reklama
Maggie czy Ty wiesz, że jesteś z nas wszystkich najbardziej anonimowa. Nie wiemy (albo ja nie wiem) z jakiego miasta jesteś, jak masz na imię, jak wyglądasz. Ciekawa jestem czy wyglądasz tak jak sobię Ciebie wyobrażam.

He he, bo ja taka tajemnicza jestem :-D Kiedyś wrzucałam swoje zdjęcia na profil do albumu - ale to tak na chwilę. A imie i skąd - też się przewijało (Magda - W-wa). Ogólnie rzecz biorąc to tak naprawde nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty a ja nie mam potrzeby "obnażania" się. Co innego jak już kogoś poznam.

Ano właśnie na tym wątku zamkniętym można sie na luzie ujawniać bo właśnie tam tylko zaufane osoby mają dostęp. Poszukam jakieś fajne foteczki i coś wrzuce jutro.

Co do adopcji to ja na BB nie widziałam.

Madziu - Tancerze Ci sie zaczynają.

He he, bo ja taka tajemnicza jestem :-D Kiedyś wrzucałam swoje zdjęcia na profil do albumu - ale to tak na chwilę. A imie i skąd - też się przewijało (Magda - W-wa). Ogólnie rzecz biorąc to tak naprawde nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty a ja nie mam potrzeby "obnażania" się. Co innego jak już kogoś poznam.
Dokładnie:tak:;-)

Nie żebym miała coś przeciwko temu ale fajnie jest wiedzieć z kim się pisze, chociaż tyle co napisałaś wyżej mi wystarczy. Zatem jesteś z moich powiedzmy rodzinnych stron bo ja pochodzę z Pruszkowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry