Madziaas
Już jesteś:)
Sesja z brzuszkiem:-) Fajniee:-)pogaduszki mmm ja je kochami się ciesze bo do mnie kumpela w następnym tygodniu ma przyjechac i zrobi sesje mi z brzuszkiem bo zajmuje się fotografia:-)ps.lepiej idź do gina w sprawie nadżerki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sesja z brzuszkiem:-) Fajniee:-)pogaduszki mmm ja je kochami się ciesze bo do mnie kumpela w następnym tygodniu ma przyjechac i zrobi sesje mi z brzuszkiem bo zajmuje się fotografia:-)ps.lepiej idź do gina w sprawie nadżerki
![]()
nie moge się doczekać:-)wtedy jak te zdjęcia zrobi to wkleje je w grupie:-)Sesja z brzuszkiem:-) Fajniee:-)
Supernie moge się doczekać:-)wtedy jak te zdjęcia zrobi to wkleje je w grupie:-)
:-)
jak ten czas leci
ale jakos juz się z tego powodu nie denerwuję tylko gadanie znajomych typu" juz byście mogli mieć drugie "z równowagi mnie wyprowadza
Heej. Pewnie,że pamiętamy:-) Dziękuje,a Twój widze też Kacperek :-)Cześć dziewczyny
pamiętacie mnie jeszcze
Madziaas gratuluje Kacperek jest śliczny:-)
Justys84 widzę, że nareszcie się udało gratulacje
patrysia86 maggie Wy juz prawie rodziciejak ten czas leci
a u nas nadal nicale jakos juz się z tego powodu nie denerwuję tylko gadanie znajomych typu" juz byście mogli mieć drugie "z równowagi mnie wyprowadza
![]()
;-)
Jakie drugie,ja olewam to co ich to;-)

kasiulek - Kochane Moje Słoneczko - jak super że się odezwałaś. U mnie raz lepiej a raz gorzej. Godzina zero zbliża się wielkimi krokami.Dobry wieczór Dziewczynki kochane!
Pamiętacie mnie jeszcze? :-) Zaglądam do Was czasami,ale przyznaję bez bicia,że dość rzadko. Brakuje mi Was,ale chyba lepiej radzę sobie z tym wszystkim jak o tym nie piszę. U mnie bez zmian. Tzn. dokładnie nie wiem bo przestałam chodzić do lekarza i na badania. Pełen luz. Aż sama zaczęłam się zastanawiać czy ja rzeczywiście tak bardzo pragnę dziecka. Ale wiecie co? TAK! Bardzo go chcę,ale co ma być to będzie. :-)
Maggie jak dobrze móc Cię znowu "poczytać". Jak się czujesz kochana?
Madziu ten Twój Kacperek coraz fajniejszy jest!
Kasiu Ty wiesz co chcę powiedzieć. :-( Tulam!
Olu trzymam kciukaski!
Duuuużo naszych staraczek zaciążyło. Wszystkim gratuluję i czekam szczęśliwego rozwiązania z Wami!
Do napisania znowu za jakiś czas! Buziole!