• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ojj to miałaś dzień zalatany
Fajnie jest na takiej szkole rodzenia?? Ja miałam iść na końcówce ciąży,ale jak umówiłam sie z położną na termin to za 3 dni poszłam do szpitala :eek:
Ładniusio dzisiaj było na dworze,a jak spacerek ?:-)

reklama
Ojj to miałaś dzień zalatany
Fajnie jest na takiej szkole rodzenia?? Ja miałam iść na końcówce ciąży,ale jak umówiłam sie z położną na termin to za 3 dni poszłam do szpitala :eek:
Ładniusio dzisiaj było na dworze,a jak spacerek ?:-)
Oj zalatany na maxa.
W szkole super. Grudniówkom opisywałam z zeszłego tygodnia info o prodzie i chyba im się podobało. Dziś tylko nudno było bo ćwiczenia a ja tak średnio moge. Ale za to jutro opieka nad noworodkiem. Chyba będzie ciekawie bo nawet ubranka mamy przynieść.
A spacerek od strony spacerkowej fajny tylko z tej drugiej strony ;-)średnio.

Oj zalatany na maxa.
W szkole super. Grudniówkom opisywałam z zeszłego tygodnia info o prodzie i chyba im się podobało. Dziś tylko nudno było bo ćwiczenia a ja tak średnio moge. Ale za to jutro opieka nad noworodkiem. Chyba będzie ciekawie bo nawet ubranka mamy przynieść.
A spacerek od strony spacerkowej fajny tylko z tej drugiej strony ;-)średnio.
Ja już jestem
Fajnie,troche żałuje,że nie chodziłam do szkoły rodzenia
To jutro będzie ciekawie:-)
A co do spacerku :sorry: ;-)

Dzięki szkole wiem co mnie czeka krok po kroku :tak:

Fotka ze spacerku: Zdjęcie-0007.jpg
Ale teraz jak siedze na tyłku to czuje jaka zmęczona jestem. Chce poczekać aż ta aukcja się skończy bo jestem ciekawa czy ktoś przebije

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry