• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ale dzis byla ladna pogoda:)spedzilam pare godzinek u rodzicow,oczywiscie z psiakiem:) od nich pies byl zamkniety w innej czesci teraz nie ma tam kwiatkow to moze tam troche pobiegac bylo fajnie wrocic na swoje smieci:) pogadalam z sasiadami troche i tak zlecialo

Justyś ja myśle,że to dobrze nie ma sie co denerwować.A wiesz że każdy ma humory i mój T też czasem coś powie do mnie nie tak,ale mi szybko przechodzi.Nie ma co sie gniewać jeśli przychodzą przeproszą :tak:

reklama
Ja też jestem :-)

Matko, cały dzien poza domem spędziłam. Najpierw kumpela mnie zmolestowała żebym jej pomogła zrobić lasagne. No to ruszyłyśmy na zakupy. A potem się umówiłam z M. i poszliśmy do parku. He he taka ładna pogoda była - wiewiórki wcinały orzechy z ręki.
No i dostałam butki z North Face. Ale zajefajne - na zime suuuuuuper. Tylko cena mnie powaliła.
Potem szkoła rodzenia - były ćwiczenia. Pachwiny mnie tak bolą że nóg do góry nie moge podnosić.
No i jak już wracałam do kumpela znowu do mnie dzwoni żebym jej pomogła ogarnąc lasagne bo jej nie idzie. :-D
No i dotarłam dopiero do domku i opiłam sie gorącą czekoladą. :tak:

ja się dobrze czuje tylko mam te twardnienia brzuszka:sorry:
Oj wiem co to znaczy. Mi się brzuszek stawia już baaaaaaaaaaardzo długo - nie pamiętam nawet kiedy zaczął.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry