• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc kochane:) ja tez zycze milego dnia,glosiki na Kacperka oddane jest uroczy:*:) bardzo mi sie podoba to zdjatko w kapieli,sliczny tam jest!:) teraz zmykam posprzatac,bo wczoraj byla kolezanka u nas i zesmy sie zasiedzieli,buziaczki

reklama
brat lepiej jest juz w domu ale lekarze rozlozyli rece,nie wiedza co mu jest ,czy to cukrzyca,czy co i dalej sie martwimy choc ja mam nadzieje,ze bedzie dobrze,serce mi sie sciska jak widze jak on sie martwi tak to juz dla mnie zawsze bedzie mlodszym braciszkiem o ktorego sie martwie,ja juz tak od dziecka mam,ze zawsze sie o niego zamartwialam zreszta o cala moja rodzinke,a na dodatek tego nie gadam z moim M,wczoraj mi powiedzial,ze mam sie zamknac i dac mu spokoj to dalam!brak slow

brat lepiej jest juz w domu ale lekarze rozlozyli rece,nie wiedza co mu jest ,czy to cukrzyca,czy co i dalej sie martwimy choc ja mam nadzieje,ze bedzie dobrze,serce mi sie sciska jak widze jak on sie martwi tak to juz dla mnie zawsze bedzie mlodszym braciszkiem o ktorego sie martwie,ja juz tak od dziecka mam,ze zawsze sie o niego zamartwialam zreszta o cala moja rodzinke,a na dodatek tego nie gadam z moim M,wczoraj mi powiedzial,ze mam sie zamknac i dac mu spokoj to dalam!brak slow
Justyś nie denerwuj sie kochana.Ja też tak mam,że sie o wszystkich martwie.Widzisz jacy u nas są lekarze,to tak jak nie wiedzieli co jest mojemu bratu
A swoim mężem sie nie przejmuj,oni tak mają:eek:

Ostatnia edycja:
staram sie nie przejmowac,nie bede sie denerwowac nie potrzebnie tym bardziej,ze mi sie smutno zrobilo,a dzidzia sie zaczela ruszac,super odczucie:) takie male a juz mnie wspiera:)

reklama
WITAM:-)
Cześć dziewczyny

pamiętacie mnie jeszcze:zawstydzona/y:

a u nas nadal nic:no2:ale jakos juz się z tego powodu nie denerwuję tylko gadanie znajomych typu" juz byście mogli mieć drugie "z równowagi mnie wyprowadza:wściekła/y:
pamietamy:-)nie smuć sie a gadaniem nie przejmuj:tak:mnie np.denerwuje to że jak się pyta ktos jaka płeć i jak usłyszy że chłopczyk to odpala"acha no mogłaby być dziewczynka":confused2:brak słow :crazy:
Dziewczynki głosowałyście dzisiaj na mojego Kacperka? :zawstydzona/y:
Ale sie dopominam :laugh2:
głosy oddane :-)
Maggie ale dzieci teraz najwięcej przybierają na wadze,nie martw sie
tak tak to prawda terazwolniej rosna a szybciej przybieraja na wadze co widze to po moim maluszku że tygodniowo 200 g przybiera:-)tak wiec MAGGIE spokojnie a tak szczerze lepiej asbys rodziła 3 kg dzieciątko niz 4 kg uwierz :tak:tym bardziej pierwsze;-)a przybierze po porodzie:-)
nie smuć się kochana z bratem będzie dobrze:tak:najwazniejsze ze nie jest aż tak źle że w miare jest ok i bedzie lepiej:tak:a jak tak się martwicie to moze do innego szpitala na konsultacje co ;-)ps.nieprzemeczaj sie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry