Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki Justyś:-)Czesc kochaneja tez zycze milego dnia,glosiki na Kacperka oddane jest uroczy:*
bardzo mi sie podoba to zdjatko w kapieli,sliczny tam jest!
teraz zmykam posprzatac,bo wczoraj byla kolezanka u nas i zesmy sie zasiedzieli,buziaczki
Justyś nie denerwuj sie kochana.Ja też tak mam,że sie o wszystkich martwie.Widzisz jacy u nas są lekarze,to tak jak nie wiedzieli co jest mojemu bratubrat lepiej jest juz w domu ale lekarze rozlozyli rece,nie wiedza co mu jest ,czy to cukrzyca,czy co i dalej sie martwimy choc ja mam nadzieje,ze bedzie dobrze,serce mi sie sciska jak widze jak on sie martwi tak to juz dla mnie zawsze bedzie mlodszym braciszkiem o ktorego sie martwie,ja juz tak od dziecka mam,ze zawsze sie o niego zamartwialam zreszta o cala moja rodzinke,a na dodatek tego nie gadam z moim M,wczoraj mi powiedzial,ze mam sie zamknac i dac mu spokoj to dalam!brak slow

Pewnie,że tak:-) Maluszek czuje i chce odwrócić Twoją uwage żebyś nie smuciła siestaram sie nie przejmowac,nie bede sie denerwowac nie potrzebnie tym bardziej,ze mi sie smutno zrobilo,a dzidzia sie zaczela ruszac,super odczucietakie male a juz mnie wspiera
![]()

pamietamy:-)nie smuć sie a gadaniem nie przejmujCześć dziewczyny
pamiętacie mnie jeszcze
a u nas nadal nicale jakos juz się z tego powodu nie denerwuję tylko gadanie znajomych typu" juz byście mogli mieć drugie "z równowagi mnie wyprowadza
![]()
mnie np.denerwuje to że jak się pyta ktos jaka płeć i jak usłyszy że chłopczyk to odpala"acha no mogłaby być dziewczynka"
brak słow 
głosy oddane :-)Dziewczynki głosowałyście dzisiaj na mojego Kacperka?
Ale sie dopominam![]()
tak tak to prawda terazwolniej rosna a szybciej przybieraja na wadze co widze to po moim maluszku że tygodniowo 200 g przybiera:-)tak wiec MAGGIE spokojnie a tak szczerze lepiej asbys rodziła 3 kg dzieciątko niz 4 kg uwierzMaggie ale dzieci teraz najwięcej przybierają na wadze,nie martw sie
tym bardziej pierwsze;-)a przybierze po porodzie:-)nie smuć się kochana z bratem będzie dobrzebrat lepiej jest juz w domu ale lekarze rozlozyli rece,nie wiedza co mu jest ,czy to cukrzyca,czy co i dalej sie martwimy choc ja mam nadzieje,ze bedzie dobrze,serce mi sie sciska jak widze jak on sie martwi tak to juz dla mnie zawsze bedzie mlodszym braciszkiem o ktorego sie martwie,ja juz tak od dziecka mam,ze zawsze sie o niego zamartwialam zreszta o cala moja rodzinke,a na dodatek tego nie gadam z moim M,wczoraj mi powiedzial,ze mam sie zamknac i dac mu spokoj to dalam!brak slow
najwazniejsze ze nie jest aż tak źle że w miare jest ok i bedzie lepiej
a jak tak się martwicie to moze do innego szpitala na konsultacje co ;-)ps.nieprzemeczaj sie;-)