Madziaas
Już jesteś:)
Pewnie że Ci dorzuce,dzisiaj gadałam z Kacperkiem że damy do paczuszki jego e-cioci coś fajnego8 min
Odliczanie jak na Sylwestra
Madziu - jak wygram aukcje to mi dorzucisz do przesyłki co ciekawsze![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie że Ci dorzuce,dzisiaj gadałam z Kacperkiem że damy do paczuszki jego e-cioci coś fajnego8 min
Odliczanie jak na Sylwestra
Madziu - jak wygram aukcje to mi dorzucisz do przesyłki co ciekawsze![]()

Trwaja juz po filmie,czekalam na niego tydzien a w sumie nie byl az tak super:/,widze,ze walka o kombimezon trwa![]()
Dziewczynki czy wy kupujecie sobie gazety np.Mamo to ja,Twoje dziecko i takie podobne?
Justyś to połóż sieja chyba ide sie juz polozyc jakos dziwnie sie poczulam,slabo mi jakos tak i duszno...raz sie super czuje a za chwile masakra
ja chyba ide sie juz polozyc jakos dziwnie sie poczulam,slabo mi jakos tak i duszno...raz sie super czuje a za chwile masakra
ja witaminy bralam do 13 tygodnia potem juz nie bo lekarz mi powiedzial,ze to strata kasy i ze nie musze brac bo kazdy czlowik ma swoj zasob witamin w organizmie,a gazetki kupuje tylko jak na razie nie umie w nich znalezc na temat mojego tygodnia ciazy;(