Madziaas
Już jesteś:)
Połóż sie i odpoczywaj kochanaale wiele ciekawych rzeczy sie juz dowiedzialam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Połóż sie i odpoczywaj kochanaale wiele ciekawych rzeczy sie juz dowiedzialam![]()

WygrałaśJustyś zmierz sobie ciśnienie. Bo ja zauważyłam że jak się dziwne czuje to wtedy mam ciśnienie za wysokie.
Co do witamin to moja kazała mi brać folik a dopiero od 32 tygodnia powiedziała żebym jakieś witaminy kupiła ale że jak będę zapominać brać to luuzik.
No i wygrałam - ale tak bez adrenaliny - lipa - myślałam że ktoś sie przyłączy do walki![]()
Ja też myślałam,że ten ktoś kto obserwuje będzie walczył ale chyba zapomniał na prawde
Pa, pa Justyś, pa agapasku.
Pa Agapasku :-)Hej Justyś, to idź odpoczywaj już sobie. Ja też uciekam do łóżeczka :-)
WygrałaśJa też myślałam,że ten ktoś kto obserwuje będzie walczył ale chyba zapomniał na prawde
![]()