• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Justyś zmierz sobie ciśnienie. Bo ja zauważyłam że jak się dziwne czuje to wtedy mam ciśnienie za wysokie.

Co do witamin to moja kazała mi brać folik a dopiero od 32 tygodnia powiedziała żebym jakieś witaminy kupiła ale że jak będę zapominać brać to luuzik.

No i wygrałam - ale tak bez adrenaliny - lipa - myślałam że ktoś sie przyłączy do walki :-D

Justyś zmierz sobie ciśnienie. Bo ja zauważyłam że jak się dziwne czuje to wtedy mam ciśnienie za wysokie.

Co do witamin to moja kazała mi brać folik a dopiero od 32 tygodnia powiedziała żebym jakieś witaminy kupiła ale że jak będę zapominać brać to luuzik.

No i wygrałam - ale tak bez adrenaliny - lipa - myślałam że ktoś sie przyłączy do walki :-D
Wygrałaś :laugh2: Ja też myślałam,że ten ktoś kto obserwuje będzie walczył ale chyba zapomniał na prawde:laugh2:

Wiecie co ja na prawde jestem głupia :crazy:
Zamówiłam błyszczyki,tzn najpierw sie na stronie zarejstrowałam.Zamówiłam,przelałam kase i nie popatrzyłam na maila.Napisali,że nie mają tych błyszczyków,kurde
:wściekła/y:

reklama
Wygrałaś :laugh2: Ja też myślałam,że ten ktoś kto obserwuje będzie walczył ale chyba zapomniał na prawde:laugh2:

Chyba tak, a liczyłam na dreszczyk emocji :-D

Madziu wyślij mi na mail albo PW nr konta to Ci przeleje kaske. Ja mam konto w mbanku. I zaokrągle kwote w góre bo jak chcesz paczke razem z Kacperkiem pakować to chyba tak będzie bardziej elegancko. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry