• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dobry wieczór Dziewczynki kochane!
Pamiętacie mnie jeszcze? :-) Zaglądam do Was czasami,ale przyznaję bez bicia,że dość rzadko. Brakuje mi Was,ale chyba lepiej radzę sobie z tym wszystkim jak o tym nie piszę. U mnie bez zmian. Tzn. dokładnie nie wiem bo przestałam chodzić do lekarza i na badania. Pełen luz. Aż sama zaczęłam się zastanawiać czy ja rzeczywiście tak bardzo pragnę dziecka. Ale wiecie co? TAK! Bardzo go chcę,ale co ma być to będzie. :-)
Maggie jak dobrze móc Cię znowu "poczytać". Jak się czujesz kochana?
Madziu ten Twój Kacperek coraz fajniejszy jest!
Kasiu Ty wiesz co chcę powiedzieć. :-( Tulam!
Olu trzymam kciukaski!
Duuuużo naszych staraczek zaciążyło. Wszystkim gratuluję i czekam szczęśliwego rozwiązania z Wami!
Do napisania znowu za jakiś czas! Buziole!

Dzien doberek ale sie ruszylo na tym naszym forum,wow;)tyle stron do nadrobienia dawno nie mialam:),Kinga,Ola trzymamy kciuki!!!!no i Kasiulek sie odezwala:)powodzonka kochana!

No to bardzo sie ciesze, że mnie pamiętacie:-D:-D:-D

[B[/B] Witajcie moje drogie, widze ze juz uciekacie :(

Kasiulku Ty moj Kochany ja trzymam caly czas za nas dwie kciuki najmocniej- mam nadzieje, ze wkoncu zobaczymy dwie krechy

Paulina- ja tez Cie pamietam- zagladaj, poczytaj jak masz ochote to napisz cos do nas

U mnie dzisiaj staranka- spoznione z wczoraj
, bo M sobie przeskrobal.

Poza tym, kupilismy sobie Wii i ciupiemy sobie we dwoje a za miesiac planujemy kupic Wii Board zeby cwiczyc sobie- nie moge sie doczekac :)

Glosik oddany Madziu

Aaaa Justys, dzieki za kciuki i wzajemnie

Ostatnia edycja:
[B[/B] Witajcie moje drogie, widze ze juz uciekacie :(

Kasiulku Ty moj Kochany ja trzymam caly czas za nas dwie kciuki najmocniej- mam nadzieje, ze wkoncu zobaczymy dwie krechy

Paulina- ja tez Cie pamietam- zagladaj, poczytaj jak masz ochote to napisz cos do nas

U mnie dzisiaj staranka- spoznione z wczoraj
, bo M sobie przeskrobal.

Poza tym, kupilismy sobie Wii i ciupiemy sobie we dwoje a za miesiac planujemy kupic Wii Board zeby cwiczyc sobie- nie moge sie doczekac :)

Glosik oddany Madziu

Aaaa Kinga, dzieki za kciuki i wzajemnie
Olu ja jeszcze jestem bo mały usnął mi na kolanach więc jeszcze chwile siedze
Nadal szukam błyszczyków,wiem nawiedzona jestem:laugh2: Ale na punkcie błyszczyków mam małego bzika:laugh2::laugh2:

Olu ja jeszcze jestem bo mały usnął mi na kolanach więc jeszcze chwile siedze
Nadal szukam błyszczyków,wiem nawiedzona jestem:laugh2: Ale na punkcie błyszczyków mam małego bzika:laugh2::laugh2:

Ja tak mam z tuszem do rzes- kupilam z avonu jakis midnight black kosztowal ok 40 zl bo byl w promocji (podaje w zl) i taki shit ze nie moge, ale sprobowalam Rimmel Sexy Curves i jest boski poprostu i jeszcze na ebayu kosztuje dwa razy mniej :)

M wrocil bo byl brata zawiezc na impreze- jak zwykle daje sie wykorzystac

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak mam z tuszem do rzes- kupilam z avonu jakis midnight black kosztowal ok 40 zl bo byl w promocji (podaje w zl) i taki shit ze nie moge, ale sprobowalam Rimmel Sexy Curves i jest boski poprostu i jeszcze na ebayu kosztuje dwa razy mnie :)

M wrocil bo byl brata zawiezc na impreze- jak zwykle daje sie wykorzystac
Mówisz,że boski musze zobaczyć:-D
Na tym ebayu błyszczyki pewnie też są nie? Nigdy tam nie wchodziłam,nie wiem co jest:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry