Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajny jaśniutki,ale troszke wyszedł brązowy bo jest różowy tak? Ja sobie zobacze jak gdzieś będe w sklepieTroszke brązowy wyszedł na fotce
Zobacz załącznik 180616
Zobacz załącznik 180617
Zobacz załącznik 180618
Fajny jaśniutki,ale troszke wyszedł brązowy bo jest różowy tak? Ja sobie zobacze jak gdzieś będe w sklepie
Tylko że ten brązowy z kolei na ustach wyglądał jak przezroczysty bo był taki delikatny. 
AchaRóżowy, różowy. Brązowy też jest. Miałam ale zgubiłamTylko że ten brązowy z kolei na ustach wyglądał jak przezroczysty bo był taki delikatny.
![]()

Oki,dzięki Justyś:-)Czesc dziewczynkiu mnie ok choc troche brzusio mam ciezki nie wiem co bedzie jak bedzie jeszcze wiekszy
robie obiadek wlasnie,spytam sie tez u mnie na miescie o ten blyszczyk ale watpie ze bedzie,male miasteczko to i malo sklepow z kosmetykami
Ooooo, o wilku mowaCzesc dziewczynkiu mnie ok choc troche brzusio mam ciezki nie wiem co bedzie jak bedzie jeszcze wiekszy
robie obiadek wlasnie,spytam sie tez u mnie na miescie o ten blyszczyk ale watpie ze bedzie,male miasteczko to i malo sklepow z kosmetykami