• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mnie dzisiaj rodzice i M chca wyciagnac na basen ale nie wiem,czy to dobry pomysl chyba sie przejade ale kapac sie nie bede

Pomysł super. Ja bym bardzo chciała ale jak wchodze do wody to mi brzuszek twardnieje i mam skurcze :-(

Ja dalej z M na weekendzie u mamy, dlatego nie miałam czasu do Was zaglądac. Od jutra znów będę na bieżąco. Pozdrawiam Kochane!!
Oglądamy teraz z M na zone reality program o porodach:)
P.S. Dziękuję za zaproszenie:) Tylko jeszcze nie wiem jak tam wejsc..:zawstydzona/y:
Aga wejdź na swój profil i tam będziesz miała grupy stworzone przez użytkownika.

reklama
no wlasnie ja sie boje wejsc do wody tym bardziej,ze czasem mnie ten brzuch boli i mam tak dziwnie napiety wole nie ryzykowac,a zreszta ja tam za basenami jakos nie przepadam tylko moj M:)

dalej sa zgrzyty ale moj mi mowi,ze sie mam nie przejmowac,jednym uchem wpuscic,drugim wypuscic,staram sie ale mi to nie wychodzi,bo ja od zawsze sie denerwuje jak mi ktos cos gada i sie przejmuje

Dziewczyny a kupowałyście już rzeczy do kąpania dzieciaczków i jakieś przybory? Np gruszke do nosa? Bo chciałabym Wam coś podpowiedzieć jak moge:zawstydzona/y: Bo wypróbowane mam i dlatego:zawstydzona/y:

reklama
no ale staram sie,nie mam innego wyjscia,mieszkania nie zalatwilam,myslalam,ze sie nam uda ale kolezanka dzwonila,ze jednak ta babka ktora miala wynajac na razie nie chce,bo ma jej syn wrocic,czy ktos tam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry