Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Elfa 75 bardzo .......bardzo mocno trzymam kciuki zeby to byla fosolcia:-) a twoje "objawy" na to wskazujaBe @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
moze zaczne od magicznego hasła
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Sajonara, Katerinka
Dziewczyny, moje gratulacje, wyobrazam sobie jak bardzo jestescie szczesliwe !
Złapałam troche fluidków oby podziałały
Madziaas
Czy cos nie doczytalam, ale mysle ze i Tobie mozna pogratulować
Kinga, niunia, gosiula
Trzymam za was kciuki oby @nie nadeszła a test wyszedł pozytywny
Shingle
Też czytałam ze test owulacyjny w dniu oczekiwanej @ moze wykryc ciąże, , pare miesiecy temu zrobilam test owulacyjny w tym terminie, bo nie mialam przy sobuiie ciązowego i wyszedl mi pozytywny tak sie nakręciłam, poleciałam po test ciązowy i ten jednak wyszedł egatywny, jeszcze tego samego dnia dostałam okres
Jednak moj test owul mial dwie kreski tego samego odcienia, nie tak jak u Ciebie testowa ciemniejsza, tak wiec moze w Twoim przypadku wskazuje ciąże, trzymam kciuki
Katerinka
Zdradz co to za leki na poprawienie meskiego nasienia
Dziewczyny, ja mam dzis 1 dzien opóznienia @, z testem narazie sie wstrzymuje, nie chce sie rozczarowac
Boli mnie podburze od 2 dni , tak jak bym miala okres i kłuje w lewym jajnki, mam tez dziwne upławy , mozliwe ze lekko zabarwiane krwią, temperatura 37,2
Mam nadzieje , ze to nie ciąza pozamaciczna
Mam maleńska nadzieje na fasolinke, trzymajcie kciuki
moze b.wczesna ale fasolinka