• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Maggie co to to nie nie kupię mu kolejnych monitorów bo wystarczy, że potykam się codziennie o różne kabelki przy takiej ilość sprzętów. Nie jestem masochistką.:-D Kiedyś nawet próbowałam połapać się troszkę w tych kabelkach i ogarnąć to troszkę ale nic z tego nie wyszło:wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynki
Kupiłam pare rzeczy małemu,sobie nic bo nie było nic ciekawego
No to się pochwal :-)
Maggie co to to nie nie kupię mu kolejnych monitorów bo wystarczy, że potykam się codziennie o różne kabelki przy takiej ilość sprzętów. Nie jestem masochistką.:-D Kiedyś nawet próbowałam połapać się troszkę w tych kabelkach i ogarnąć to troszkę ale nic z tego nie wyszło:wściekła/y:
Lepiej się nie dotykać :-D Ja przy kompie tylko raz kabelki uporządkowałam. Oczywiście przestał działać. :-) Dobrze że mam swojego lapusia bo tu tylko zasialnie trzeba podpiąć i ewentualnie mysze. :-)

Wróciłam,

Aga - daj znać czy zapiekanka dobra wyszła :tak:
PYCHA!!!:tak::-D Tylko następnym razem nie będe dodawac curry bo jakoś ni eprzepadam ale wyszła znakomita:tak: M pochłonął tyle, ze :szok::-D i jeszcze na M jak miłosc będziemy ją jesc:tak::-)

Ja właśnie buszuję po necie w poszukiwaniu pomysłów na świąteczne prezenty dla bliskich. Nie mam kompletnie weny co w tym roku kupić. Nie jestem zwolenniczką skarpet i majtek i zawsze staram się dawać prezenty oryginalne tylko, że mi już pomysłów brakuje.
My mamy prezenty dla spóźnialskich i zapominalskich:) Kupujemy w tym roku super organizery:) Sami sobie tez kupiliśmy i musze przyznac, że świetna sprawa:) Wszystko w jednym miejscu:tak:

Justyś strasznie mi przykro z powodu kolezanki... matko... takie rzeczy w tych miesiącach..:-(

madzias chwal się co kupiłas:-)

Ja uciekam bo eMka niedługo:)
Do jutra Kochane!!
P.S. ZAPIEKANKA CUDO:-D (napisałam jeszcze raz tak dla pewności, żebyście przeczytały):-D

Hej

Siedze i czytam i czytam i konca nie widzę:-D
jak na razie widziałam, że tu o wózkach dzisiaj ja w razie 2 dzidzi mam ten problem z głowy bo mam po Kacperku :-)

maggie super, że wszystko w porządku :tak:co do tego albumu to mam i polecam bo jest super

moz-screenshot.jpg
http://img688.imageshack.us/img688/1126/pc080206.jpg
Nie wiem czy się pojawi ale oto zdjęcie jak czasami wygląda miejsce pracy mojego m:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry