Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

- nie będę pisać o co chodzi bo za pare dni Magda pewnie napisze) 

tak szybkich testow chyba nie ma,a gdzie ty to pracujesz bo nie pamietam?chyba przeoczylam wpis jak mowilas gdzie

Wróciłam,
Justyś - bardzo mi przykro z powodu koleżanki. A wiesz co się stało? Jejku, nie rozumiem czemu się takie rzeczy dzieją :-(
A na poczcie czekała na mnie paczka od Magdy. (btw zemszcze się- nie będę pisać o co chodzi bo za pare dni Magda pewnie napisze)
Wrzuce fotki brzuchala.
Aga - daj znać czy zapiekanka dobra wyszła
Claudia - Cierpliwości Kobieto, cierpliwości
Kasiu - jak Ci się nic nie chce to poleniu****![]()
Si si - doszła już ;-) Zaszalałaś. Ale ten kombinezonik super - fajniejszy niż myślałam. Pozdrów ode mnie męża - z 10 minut próbowałam się dostać do środkaMaggie ode mnie już masz paczke??

no ona miala od samego poczatku plamienia i co chwile byla w szpitalu ale tak do konca to nie wiem,nie chcialam sie wypytywac,bo to za swieza sprawa
ALE TO MUSI BYĆ OKROPNE, JUŻ CI SIĘ WYDAJE, ŻE OK, CZUJESZ RUCHY DZIECKA I NAGLE........
o kurcze, to miała zagrożoną ciąże cały czas. :-(Bidulka. :-(no ona miala od samego poczatku plamienia i co chwile byla w szpitalu ale tak do konca to nie wiem,nie chcialam sie wypytywac,bo to za swieza sprawa