• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Potem będe

Załączniki

• baybayhf2.gif
    baybayhf2.gif
    11,4 KB · Wyświetleń: 29
kurcze tesciowa mi przyniosla ciasto:happy:musze sobie zrobic slaba kawke i zjesc moze po slodkim moj babel zacznie sie ruszac bo cos cicho dzisiaj:-(ale dstaram sie nie martwic
Przypomniałaś mi, że w szafce mam schowanego batonika:) Prince polo.. mniam:)

Mi to się podobają pierwsze 3:) I chyba najbardziej ten 5 latek:) Co na początku samym linka dałaś:) Ten ostatni to taki segregator, ble;)

A ja zrobiłam tą zapiekankę:) Stoi już w piekarniku ale piekarnik jeszcze nie włączony:) Czekam na 17:45 i wtedy włączę:) M bedzie po 18 to akurat:)
maggie czekam na fotkę brzusia:)
madzias udanych zakupków:)
Reszte pozdrawiam serdecznie:)

WITAM:-)
No i koleżanka jechała do domku sesja udana co może już jutro jakieś fotki dostane co pokaze:tak:
Hej Laseczki,

Kurcze napisałam Wam co było na usg i mnie z neta wywaliło. Wrrr...

No dobra, jeszcze raz:

Babka na poprzednim usg się pomyliła. Wszystkie wymiary są super - na 34-35 tydzień. :-) Klusek waży 2400 gram i jest strasznym indywidualistą. Przed samym usg poszedł spać i nie chciał pozować. Nawet pobudki Pana Doktora na niego nie działały. :-D Wkurzył się strasznie i aż czkawki dostał. Nieziemsko to wyglądało :-D Wrzucam fotki ale widać niewiele:
Zobacz załącznik 181299

Zobacz załącznik 181300
bardzo się ciesze że jest ok:-)super synuś rośnie:-)ps.hehe mój to codziennie tak w brzuszku buszuje i w nocy tez nie daruje niezłe ziółko mi się szykuje:eek::-D:rofl2:
wlasnie sie dowiedzialam,ze moja znajoma z pracy stracila swoje dzieciatko:-(,byla juz w 6 miesiacu:-(dziewczynka to byla
ojej tak mi przykro :-(to takie smutne:-(

MADZIAS bardzo się ciesze że Kacperkowi jest już lepiej:-)ps.głosy oddane:-)
KROCZEK heh to piesek daje popalic:-p

WRÓCIŁAM Z PRACY...
KURCZE ALE MI NIEDOBRZE.....
CZY SĄ MOŻE JAKIEŚ TESTY CIĄŻOWE, KTÓRE WYKRYWAJĄ CIĄŻE SZYBCIEJ NIŻ ZWYKLY?
CHCIAŁABYM JUZ WIEDZIEC BO POMIJAJAC CIEKAWOSC I NADZIEJE:rofl2: TO W ORACY NIERAZ DŹWIGAM CIĘŻKIE ORGANY I BOJE SIE , ŻE JABY CO TO BYŁOBY TO NIEBEZPIECZNE DLA DZIECKA:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry