Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no caly czas o niej mysle jak to sie moglo stac ale wierze ze da rade,bo w domu jeszcze ma dwojke dzieciaczkow mam nadzieje,ze sie nie zalamie i ze jej sie jakos ulozyJejciu, straszne to jest. :-(
mi bylo ciezko,a stracilam mojego aniolka w 5-6 tygodniu,to co ona teraz przezywa jeszcze ma takiego meza,ze niech go szlak!no caly czas o niej mysle jak to sie moglo stac ale wierze ze da rade,bo w domu jeszcze ma dwojke dzieciaczkow mam nadzieje,ze sie nie zalamie i ze jej sie jakos ulozy
Si si - doszła już ;-) Zaszalałaś. Ale ten kombinezonik super - fajniejszy niż myślałam. Pozdrów ode mnie męża - z 10 minut próbowałam się dostać do środka![]()
no staram sie choc jak slysze o takich tragediach to mnie od razu strach oblatuje ale mysle pozytywnieJustyś - postaraj się o tym nie myśleć. Tak będzie lepiej dla Twojego Bąbelka. Życie czasami jest bardzo niesprawiedliwe niestety
Haha,ale sie uśmiałam z moim TNie zaszalałam,ja jeszcze zaszaleje
A pajacyk ładny?
Fajnie,że kombinezonik Ci sie podoba
A co ty będziesz sie mścić co?

ale wy jestescie udane dziewczynyaz mi sie humorek poprawia

Staramy się jak możemy