• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
KUNERT POLSKIE WÓZKI NA PASKACH + FOTELIK+GRATIS! (817119624) - Aukcje internetowe Allegro
Mojemu M się taki podoba:confused2: Bo mówi, że spacerówka szeroka i że akurat na wrzesień-pażdziernik w spacerówce będzie i chłodno na dworze to żeby się zmieścił.. Mi coneco tez się podobają ale M mówi, że gondolka takie male chuchro... Eh.. już zglupialam:-( Mi się nie podoba ten co M sie podoba.. no nic.. może jeszcze dojdziemy do porozumienia:)
Aaaa!
wózek Babyactiv Jet Picasso + MEGA GRATISY (808536354) - Aukcje internetowe Allegro
ten tez się M podoba.. :) No i mi już bardziej niz ten pierwszy;-)

No i ten tez moze ujdzie, zastanowię się;)
Wózek SPRINTER+FOTELIK IDEALNY DLA NOWORODKA (809881062) - Aukcje internetowe Allegro

Hej Laseczki,

Kurcze napisałam Wam co było na usg i mnie z neta wywaliło. Wrrr...

No dobra, jeszcze raz:

Babka na poprzednim usg się pomyliła. Wszystkie wymiary są super - na 34-35 tydzień. :-) Klusek waży 2400 gram i jest strasznym indywidualistą. Przed samym usg poszedł spać i nie chciał pozować. Nawet pobudki Pana Doktora na niego nie działały. :-D Wkurzył się strasznie i aż czkawki dostał. Nieziemsko to wyglądało :-D Wrzucam fotki ale widać niewiele:
2400 gram.png

35 tygodni.png

Hej Laseczki,

Kurcze napisałam Wam co było na usg i mnie z neta wywaliło. Wrrr...

No dobra, jeszcze raz:

Babka na poprzednim usg się pomyliła. Wszystkie wymiary są super - na 34-35 tydzień. :-) Klusek waży 2400 gram i jest strasznym indywidualistą. Przed samym usg poszedł spać i nie chciał pozować. Nawet pobudki Pana Doktora na niego nie działały. :-D Wkurzył się strasznie i aż czkawki dostał. Nieziemsko to wyglądało :-D Wrzucam fotki ale widać niewiele:
Zobacz załącznik 181299

Zobacz załącznik 181300
Widać widać CUDO :tak: :-) Piękny,duży chłopczyk
Więc jeszcze raz-strasznie sie ciesze,że wszystko jest dobrze:-)

bym ci mogla Aga doradzic to ten pierwszy i ostatni sa nie praktyczne jesli chodzi o sportowy sa duze i niezgrabne,oczywiscie kazdy kupuje jaki mu sie podoba!mysle,ze sie nie obrazisz!nie chce sie tez wymadrzac ale wszyscy moi znajomi ktorzy kupili taki wozek to potem od razu kupowali inna sportowke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry