• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM DZIEWCZYNKI:-)
A DZISIAJ JAKOŚ SIĘ DZIEWIE CZUJE, JEST MI NIEDOBRZE I ZAPACHY MNIE DRAŻNIĄ, NIE WYPIŁAM TEŻ PORANNEJ KAWKI BO JAKOŚ MNIE MDLIŁO.....:rofl2: KURCZE NIE CHCE SIĘ NAKRĘCAĆ BO TO CHYBA ZA WCZEŚNIE ŻEBY COŚ CZUĆ:zawstydzona/y: OKRES P0OWINNAM MIEĆ DOPIERO ZA TYDZIEŃ......CO MYŚLICIE?

reklama
Kochana ja sie nie gniewam:) Nawet jestem zadowolona, że podopwiadasz. Może mojego M się da przekoanc:) Hihi:) A teraz lece po zakupki bo dziewczyna z marcówek dała mi super przepis na zapiekankę z ziemniaczków i szynki:) To dzis na obiadek zrobię:)
Maggie suuuper, że wsio oki:) Uparciuszek z Twojego synka:)

Też się cieszę. Dzięki. Wrzuć przepisik. Ja też chętnie zrobie/zjem - ale mi smaka narobiłaś. :-)

WITAM DZIEWCZYNKI:-)
A DZISIAJ JAKOŚ SIĘ DZIEWIE CZUJE, JEST MI NIEDOBRZE I ZAPACHY MNIE DRAŻNIĄ, NIE WYPIŁAM TEŻ PORANNEJ KAWKI BO JAKOŚ MNIE MDLIŁO.....:rofl2: KURCZE NIE CHCE SIĘ NAKRĘCAĆ BO TO CHYBA ZA WCZEŚNIE ŻEBY COŚ CZUĆ:zawstydzona/y: OKRES P0OWINNAM MIEĆ DOPIERO ZA TYDZIEŃ......CO MYŚLICIE?

Oooooo, jak Ty wcześnie dziś. Nie nakręcaj się. Powiem Ci tylko że ja miałam takie akcje że w momencie kiedy nic nie robiłam zalewała mnie fala gorąca. Tak mi się pare razy zdarzyło. Potem wiedziałam czemu. I śmieje się sama z siebie. Bo nie wiedząc myłam sobie szafki ostrą chemią i pierwszy raz w życiu używałam rękawiczek - jakieś przeczucie czy co :-D

Hehe:-)
a ja tak na chwile bo potem jeszcze do pracy skocze na cgwile.wtorek to jedyny dzień kiedy kończe wcześniej. Wprawdzie miałam iść poszukać materiałów do pracy mgr ale mi się nie chciało:-d

musisz wejsc na swoj profil tam jest opcja''dostosuj profil''klikasz w to i po lewej stronie jest edytuj sygnature i wklejasz linka z suwaczka dajesz zapisz i gotowe mam nadzieje,ze choc troche pomoglam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry