Madziaas
Już jesteś:)
Madziu mi się strasznie podoba i już od dawna się na niego "czaje"![]()

to kupuj kupuj:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madziu mi się strasznie podoba i już od dawna się na niego "czaje"![]()

to kupuj kupuj:-)Napisz maila na początek czy zlecili przelew a jak oleją to zadzwoń.Maggie pamiętasz jak Ci mówiłam,że przysłali mi z tych błyszczyków maila,że mogą mi wymienić na inny produkt,lub zwrócić pieniądze nie?
No i napisałam żeby mi przelali pieniądze no i cisza,nie wiem czy mam czekać czy co![]()
To musisz tam do allegro chyba napisać i mogłaś w komentarzach mu dowalićNapisz maila na początek czy zlecili przelew a jak oleją to zadzwoń.
Ja miałam niezłą akcje z piłką do ćwiczeń z allegro. Bo wpłaciłam kase i gość przysłał mi wstrętną pomarańczową a ja kupiłam na aukcji niebieską. I zadzwoniłam i kazał mi odesłać i dołączyć nr konta. Tak zrobiłam a on kasy nie oddał do dziś. I nie wiem co robić. Pisałam maile ale mnie olał.

To musisz tam do allegro chyba napisać i mogłaś w komentarzach mu dowalić
ale dupki!