• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
EHHHH....NIE UDAJE SIĘ. PISZE MI "INVALID FILE". POTEM JESZCZE POKOMBINUJE ALE JESTEM GŁĄBEK JEŻELI CHODZI O TAKIE RZECZY:sorry:

Claudia może to pomoże:

"Przedstawie wam krok po kroku jak wkleic suwaczek ze strony np :

Suwaczki, suwaczek - ślub, ciąża, urodziny, zaręczyny ( jest wiele stron w sieci tego typu ) :tak:

A wiec otwieramy stronke z suwaczkami ,wybieramy interesujacy nas dział ,ja zrobie to na dziale ciąża oczywiscie :tak:.Z pokazanych suwaczków wybieramy jaki nam sie podoba ,ja zrobie to na pierwszym lepszym :) ( patrz na foto)

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 157KB).

Konfigurujemy nasz suwak według naszych upodoban , a wiec ( termin porodu , tekst na suwaku , tekst po urodzeniu dziecka , ) gdy suwak zostanie juz skonfigurowany klikamy na generuj kod suwaka :)

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 177KB).

Na stronie pokarza nam sie kody do naszego suwaka ,tutaj musimy wybrac Kod z okienka drugiego czyli Forum z obsługą UBBcode / BBCode zaczyna sie na
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 174KB).

Nastepnie logujemy sie na babyboom , klikamy w gornym lewym rogu na USTAWIENIA

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 174KB).

Kolejnym krokiem jest nacisniecie po lewej stronie opcji EDYTUJ SYGNATURE.

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 171KB).

W oknie edycja sygnatury naciskamy prawy klik myszki i dajemy WKLEJ

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 173KB).

Powinnien wyswietlic sie w oknie kod naszego suwaka ( ten ktory wczesniej kopiowalismy ze strony z suwakiem i wklejalismy w okno edycja sygnatury ) Powinno to wygladac tak :

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 176KB).

Aby sprawdzic czy wszystko jest ok ,klikamy na PODGLAD SYGNATURY ktory znajduje sie nizej

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 170KB).

Powinnismy w oknie sygnatury zobaczyc nasz suwak :)

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 194KB).

Jezeli wszystko jest ok na koniec klikamy ZAPISZ SYGNATURE ( znajuje sie obok podglad sygnatury )

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (1280x800, 168KB).

No i KONIEC MACIE LASKI PIEKNY SUWAK POD KAZDYM POSTEM :)"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry