• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzieki Justyś.

Madziu - mały uparciuch rośnie. Rączek z buźki nie chciał zabrać i ogólnie miał faze na spanie. A jak już było po, to jak na złość zaczął wierzgać i się bawić. :-D:-D:-D Aaaaaa i jedyne z czym chciał współpracować to pochwalić się jajkami i swoim sprzętem. A ma ponoć konkretny :-D:-D:-D Pan Doktor powiedział że ma śliczne nerki - bez zastojów czy coś (co u chłopców się rzadko ponoć zdarza. :tak:

Dzieki Justyś.

Madziu - mały uparciuch rośnie. Rączek z buźki nie chciał zabrać i ogólnie miał faze na spanie. A jak już było po, to jak na złość zaczął wierzgać i się bawić. :-D:-D:-D Aaaaaa i jedyne z czym chciał współpracować to pochwalić się jajkami i swoim sprzętem. A ma ponoć konkretny :-D:-D:-D Pan Doktor powiedział że ma śliczne nerki - bez zastojów czy coś (co u chłopców się rzadko ponoć zdarza. :tak:
super wiadomosci maggie:)

wlasnie mi sie przypomnialao Madziu,ze kiedys pisalas ze fotelik macie pozyczony,skleroze niestety mam:(
:-D
Dzieki Justyś.

Super :-)

bym ci mogla Aga doradzic to ten pierwszy i ostatni sa nie praktyczne jesli chodzi o sportowy sa duze i niezgrabne,oczywiscie kazdy kupuje jaki mu sie podoba!mysle,ze sie nie obrazisz!nie chce sie tez wymadrzac ale wszyscy moi znajomi ktorzy kupili taki wozek to potem od razu kupowali inna sportowke
Kochana ja sie nie gniewam:) Nawet jestem zadowolona, że podopwiadasz. Może mojego M się da przekoanc:) Hihi:) A teraz lece po zakupki bo dziewczyna z marcówek dała mi super przepis na zapiekankę z ziemniaczków i szynki:) To dzis na obiadek zrobię:)
Maggie suuuper, że wsio oki:) Uparciuszek z Twojego synka:)

reklama
Hej Laseczki,

Kurcze napisałam Wam co było na usg i mnie z neta wywaliło. Wrrr...

No dobra, jeszcze raz:

Babka na poprzednim usg się pomyliła. Wszystkie wymiary są super - na 34-35 tydzień. :-) Klusek waży 2400 gram i jest strasznym indywidualistą. Przed samym usg poszedł spać i nie chciał pozować. Nawet pobudki Pana Doktora na niego nie działały. :-D Wkurzył się strasznie i aż czkawki dostał. Nieziemsko to wyglądało :-D Wrzucam fotki ale widać niewiele:
Zobacz załącznik 181299

SUPER!!!!CIESZE SIE ZE WSZYSTKO DOBRZE:-D TO WSPANIALE UCZUCIE WIEDZIEC ZE JEST OK:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry