• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Mój synuś ze swoimi zakupkami :laugh2:

Załączniki

• niuniek.jpg
    niuniek.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Madziu a pytałam się jak Cie nie było o długość Kacperka? Jaki rozmiar nosił na początku a jaki teraz? Ciekawa jestem czy szybko dzieciaczek wyrasta. Bo moja Mama twierdzi że bardzo szybko ;-)

Madziaas zakupy super a te podkolanówki świetne:-)
Dziękuje,jeszcze ma takie żółte z kaczuszkami :-D a wiecie,że niedrogie
Madziu a pytałam się jak Cie nie było o długość Kacperka? Jaki rozmiar nosił na początku a jaki teraz? Ciekawa jestem czy szybko dzieciaczek wyrasta. Bo moja Mama twierdzi że bardzo szybko ;-)
Maggie Twoja mama ma racje,Kacperek miał 52 cm jak sie urodził.Nosił rozmiar 56,a troszke nawet był za duży:-) Ja teraz kupuje mu większe ciuszki bo wiem,że coś na styk za miesiąc czy 1,5 będzie małe.Ja teraz kupuje 74,a nawet 80 to jest za duże ale wole większe.Takich rzeczy na teraz mam troche pożyczonych od koleżanki.Ostatnio mierzyliśmy go sami to miał 64 cm:-)

Dziękuje,jeszcze ma takie żółte z kaczuszkami :-D a wiecie,że niedrogie

Maggie Twoja mama ma racje,Kacperek miał 52 cm jak sie urodził.Nosił rozmiar 56,a troszke nawet był za duży:-) Ja teraz kupuje mu większe ciuszki bo wiem,że coś na styk za miesiąc czy 1,5 będzie małe.Ja teraz kupuje 74,a nawet 80 to jest za duże ale wole większe.Takich rzeczy na teraz mam troche pożyczonych od koleżanki.Ostatnio mierzyliśmy go sami to miał 64 cm:-)

Tylko ta rozmiarówka taka głupia,że jdno 74 nie równa sie drugiemu 74.Ja mu kupiłam ostatnio pajacyka 80,a dzisiaj pół śpiochy 74 i te 74 są większe:szok:
Acha, kurcze to On rośnie jak na drożdżach :-D

A Mój znowu czkawke zalicza :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry