• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
To już sie chwale:-D:-D
Kacperkowi kupiliśmy na Mikołaja Świnke która chrupla,rusza buzią i uszkiem:-D Spodenki 2 pary,bodziaka,kaftanik,buciczki:-D:-D
A ja dostałam już prezent na Mikołaja i pod choinke od mojego T:-D:-D Płaszczyk:-)

cudenka kupiłyście:-)

MAGGIE wiesz co ja także boje sie poniedziałku:-(i też dlatego wezme odrazu ze soba torbe z rzeczami dla siebie gdyby jednak szpital:-(wieczorem miałam skurcze co wziełam no-spe i po czasie pomogło ale jeszzce te kolki w pochwie i ogólnie obolała jestem w tych okolicach no i potem w nocy pobudka bo znowu skurcze az po kręgosłup podchodziły jak przestały szłam się napić wody(była 4 nie wiem od której je miałam bo wtedy niepatrzałam na zegar)przekręcałam się w nocy obolała jakas i też z taki humorem wstałam a brzuszek taaaki cięzki:-(ciekawe jak to bedzie w poniedziałek oby to były tylko skurcze przepowiadające które tylko mnie szykuja do porodu ale tak za miesiąc:sorry:

czesc dziewczyny u mnie tez nie za wesolo,brzuch mi jakos od rana twardnieje jak sie obudzilam to byl twardy jak kamien z jednej strony teraz jest lepiej ale poczekam az M wroci z pracy i zadzwonie do gina,bo nie wiem co to moze byc i lepiej zeby juz M byl z pracy jakby mi gin kazal przyjechac do szitala,wy dziewczyny nie wiecie czemu moze mi sie tak dziac?
PATRYSIU trzymam kciuki zebys jednak nie musiala zostawac w szpitalu w poniedzialek i zeby wszystko bylo z malym ok,niech jeszcze poczeka z przyjsciem na swiat,wspolczuje Ci tych wszystkich dolegliwosci
DZIEWCZYNY widze,ze zakupy byly udane:),MAGGIE jak tam piesio sie czuje??

Cześć dziewczynki!
Justysiu i Patrysiu trzymajcie się i niech te Wasze pociechy nie pchają się jeszcze na świat.:-(
Maggie jak piesek?
Madziu widzę, że udały się zakupki:tak:
A ja dziś kupiłam chrześnicy prezent na chrzciny ale nie zamieszczę zdjęcia co to jest bo moja szwagierka czasami też zgląda na BB i jeszcze wyczai co kupiłam. Właśnie mi się obiadek gotuje. Troszkę ubogo dzisiaj bo zupka i ziemniaczki z barszczykiem w kubeczku:zawstydzona/y: ale mam dziś troszkę na głowie przed tymi chrzcinami. Muszę farbnąć włoski a jutro będę robiła schab po warszawsku. Mogę zamieścić przepis;-)

DZIEŃ DOBRY:-)
MAGGIE wiesz co ja także boje sie poniedziałku:-(i też dlatego wezme odrazu ze soba torbe z rzeczami dla siebie gdyby jednak szpital:-(wieczorem miałam skurcze co wziełam no-spe i po czasie pomogło ale jeszzce te kolki w pochwie i ogólnie obolała jestem w tych okolicach no i potem w nocy pobudka bo znowu skurcze az po kręgosłup podchodziły jak przestały szłam się napić wody(była 4 nie wiem od której je miałam bo wtedy niepatrzałam na zegar)przekręcałam się w nocy obolała jakas i też z taki humorem wstałam a brzuszek taaaki cięzki:-(ciekawe jak to bedzie w poniedziałek oby to były tylko skurcze przepowiadające które tylko mnie szykuja do porodu ale tak za miesiąc:sorry:
Cześć Patrysiu - a ja wierze że nie zostaniesz w poniedziałek w szpitalu :tak:To co napisałaś to dokładnie jakbym o sobie czytała. Z miesiąc już tak mam i jak widzisz jeszcze dwupaczek :tak:

Kasiu - wrzucaj przepisik na schabik - już mi ślinka cieknie.

Co do psiaka to dziś troszke lepiej - taki żywszy jest jakby mu ulżyło troche. Tylko za bardzo pić nie chce ani jeść - jutro wizyta u weterynarza. ;-)

Justyś - to twardnienie brzuszka to są skurcze braxtona - hicksa. Jeżeli nie są bolesne to ok. Ja je też wcześnie miałam - chyba nawet wcześniej niż Ty. I biore na to no-spe forte 2-3 razy dziennie i magnez - 3 razy dziennie po 2 tabl. Jeżeli te skurcze nie są regularne to spokojnie. Do 10 na dobe jest ok - byleby regularne nie były. :tak: I żeby nie bolały - to macica sobie ćwiczy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry