• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

haha sie zgadalysmy same usmieszki

U mnie na szczescie poprawa sytuacji z M i zanim wyszedl do pracy to byly staranka, takie pol godzinne nawet. :szok:

Poza tym martwi mnie jedna rzecz- troszke mnie piecze i ma lekko serowatkowaty sluz- bialy bezzapachowy- mysle nad powodem- tzn od moze dwóch lub trzech dni mylam sie zelem pod prysznic zamiast plynem do higieny intymnej a doszlam kiedys do wniosku ze moja pipka :-D nie toleruje mydla i poprawil sie jej stan po plynach. Albo jakas bakteria mi sie przyplatala, jutro musze leciec po plyn bo mi sie skonczyl dzisiaj i poczekam moze ze 3 dni jak nie przejdzie po plynie to musze sobie cos na to kupic tzn jakas masc albo macie jakies domowe sposoby- rumianek chyba?
Może być od żelu do mycia

reklama
Może być od żelu do mycia

No wlasnie mi sie tak wydaje bardziej prawdopodobne niz bakteria- ja raczej tendencji do nich nie mam. Zobaczymy

Ja to jeszcze chwilka i ide spac bo dzisiaj zaspalam i spoznilam sie pol godziny do pracy, ale woze paru kumpli ze soba i biedaki musieli sobie transport na szybko kombinowac- nie moge juz im tego zrobic. Lol Pracy dzisiaj nie pisze- laduje akumulatory zeby na jutro miec sile i zaraz zmykam do lozka- ale jeszcze nie :-D

No wlasnie mi sie tak wydaje bardziej prawdopodobne niz bakteria- ja raczej tendencji do nich nie mam. Zobaczymy

Ja to jeszcze chwilka i ide spac bo dzisiaj zaspalam i spoznilam sie pol godziny do pracy, ale woze paru kumpli ze soba i biedaki musieli sobie transport na szybko kombinowac- nie moge juz im tego zrobic. Lol Pracy dzisiaj nie pisze- laduje akumulatory zeby na jutro miec sile i zaraz zmykam do lozka- ale jeszcze nie :-D
Ja małego przewijałam i ubierałam i dopiero jestem.Teraz je i musze położyć go spać

Ale jestem padnięta. Po wanienke i przewijak nie pojechałam, nie przejrzałam co mi będzie potrzebne do szpitala - ech. Może jutro. :eek:

Madziu - fajnego gifta miałaś na poczcie

Aaaa, dostałam info że dziś został wysłany wózek - kurierem. Ciekawe czy jutro już będzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry