WITAJCIE MOJE KOCHANE!!!
PRZEPRASZAM, ŻE DOPIERO TERAZ SIĘ ODZYWAM, ALE MIAŁAM NAWAŁ GOŚCI NA GŁOWIE, A JESZCZE SPAŁAM SOBIE DZIŚ CIUT DŁUŻEJ NIŻ ZAZWYCZAJ, A PÓŹNIEJ JESZCZE BRAT MNIE NA WOŚP DO NASZEGO RYNKU WYCIĄGNĄŁ I TAK CZAS ZLECIAŁ....
Kinga85 skarbie kochany, aż mi się tak zmino zrobiło jak przeczytałam, że tylko jedna
I była. Ale dziewczyny na forum mają racje, nie przejmuj się!!! Jutro idz na BETE i ona powninna na 100% prawdę Ci powiedzieć, wierze w to!!! Już zaciskam kciuki za Ciebie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Beti1975 wiesz co film na HBO okazał się jakiś ciężko psychopatyczny - dosłownie!!! A londyńczyków nie zdążyłam oglądnąć bo poszłam spać :-) A tobie Beti jak niedziela mija???
Kroptusia trzymaj się skarbie, głowa do góry!!!
maggie_f hehe kochana wcieło, bo dziś zanim wstałam rano zanim to tamto, jeszcze gości miałam, później na rynek nasz Ząbkowicki poszłam na WOŚP i tak dopiero wróciłam i mogę do Was napisać

A co u Ciebie kochana??? To co kiedy testujesz??? Ja za 10 dni (czyli w środe, albo w czwartek rano) chyba że @ się pojawi...
Justys84 jestem kochana bo dziś do poźnego popołudnia miałam gości i byłam na WOŚP ale teraz jestem :-)