• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja tam za czorta was nie nadrobię:-):-)tyle skrobiecie:-) ale chociaz powiem dobranoc:-):-)
Ninonka no i gdzie łazisz kobieto cały dzień?:-p:-p:-):-)
kolorowych kobietki:-)
dobranoc:-)

reklama
Dobrej nocki kobietki trzymam kciuki za testowanka i staranka a Wy trzymajcie za mnie żebym w tej Szkocji nie oszalała i żebym sobie wszystkiego nie wkręcała. Bo wiecie z niewiedzy można sobie wiele rzeczy uroić:-(

Witam :) Jestem tu nowa..mam 29 lat a mężatką jestem od kwietnia 2008..właśnie z mężem zaczęliśmy starania i dzidzię i mam nadzieję, że szybko uda nam się powiększyc nasz klan..przesyłam Wam wszystkim buziaki :-)

shenkoka witaj :tak::tak::tak:
JESTEM PEWNA, ŻE Z NASZA POMOCĄ BĘDZIE CI RAŹNIEJ W STARANKACH, BO NASI UKOCHANI MĘŻOWIE NIE DO KOŃCA WIEDZĄ O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ninonka dziekuję :) ja mam to szczęście, że mój mąż wspiera mnie, ale masz racje nie bardzo orientuje się jeszcze w tym wszytskim i czasem nie rozumie moich czarnych myśli..

Beti1975 ja raz jestem raz nie kurcze no, jakoś przynaje dziś Was zaniedbałam, z powodu nadwyraz wielu obowiązków - ale obiecuje poprawę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

shenkoka NIE MA ZA CO, NIE DZIĘKUJ, MY NA TYLE ILE MOŻEMY POMAGAMY, SĄ TU SUPER DZIEWCZYNY I NAPRAWDĘ MOŻNA NA NIE LICZYĆ A CO DO MĘZÓW TO ONI MOGĄ Z CAŁYCH SIŁ WSPIERAĆ, ALE BABY JAK BABY

KOLOROWYCH KOCHANE :-):-):-)

Hej Dziewczyny,

Ale tu ciiiiiiiiiiiiiiiiicho :-)

shenkoka - witaj wśród nas, powodzenia w starankach, oby były jak najkrótsze. Pisz śmiało, o wątpliwościach, życiu codziennym i ogólnie o wszystkim bo jestesmy tu po to żeby się wspierać w smutkach i radościach :tak::-)

Beti - a co z przepisem?? :sorry2:

ninonka - no ja chyba będę testować koło 23-ego ale zobaczę co z @ bo jak narazie to mnie od wczoraj cycuchy bolą, a zwykle bolą na tydzień przed @ - czyżby była na tyle wredna i miała przyjść aż tak wcześnie??

Mnie dziś kumpela wyciągnęła do kina - film o Georgian'ie Cavendish, księżnej Devonshire - nie myślałam że kobiety w Anglii, w XVIII wieku były aż tak rooooooooooooozpustne i takie płodne ;-):-D

Idę spać, i tak dziś nad wyraz długo wytrzymałam, do juterka Kochane, buziaki :-):-):-)

Witam :) Jestem tu nowa..mam 29 lat a mężatką jestem od kwietnia 2008..właśnie z mężem zaczęliśmy starania i dzidzię i mam nadzieję, że szybko uda nam się powiększyc nasz klan..przesyłam Wam wszystkim buziaki :-)

Witam Cię serdecznie i zyczę powodzienia w starankach:-)
Oby Wam się szybko udało:tak:
Oby Nam wszystkim się szybko udało;-)

reklama
maggie_f NO TO SIĘ TROSZKĘ ROZERWAŁAŚ KOCHANA, A ZASKOCZYŁAŚ MNIE TYMI KOBIETAMI Z PRZESZŁOŚCI HEHE :szok::szok::szok:

A CO DO @ TO OBY NAS NIE DOPADŁY, JA ZATESTUJE TAK 20/21 O ILE MAŁPISZON NIE PRZYJDZIE...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry