Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę takiego dnia jak u mnie! 
kasiulek82 wyniki bedą o 15. U nas też sliczny słoneczny dzień, a ja dopiero wstałam z łóżka hehe jjeszcze pewnie bym spała i spała ale syn chciał siusiu i byłam zmuszona wstaćzrobić sniadanie itd
Pojdziemy na sacer.
Miłego dnia!!!!!!
A powtorzylas test?? Ktory to dzien cyklu ?? Ja tez zylam w takiej niepewnosci. W sobote zrobilam test a dzien @ byl dopiero w czwartek. We wtorek poszlam na bete ale wynik dopiero w srode tez sie naczekalam ....Powoli dopada mnie smutek to czekanie jest wkurzające, zadaje sobie pytanie- po co wyszła druga blada kreska? U mnie zawsze musi być tak!! jutro już wszystko będzie wiadomo albo i nie Najwyżej oszaleje boli mnie brzuch ale nie jak na okres to raczej tępy ból ale może ze stresu jeszcze nigdy tak nie miałam Nic nie chcę sobie wmawiać, że się udało !!!:--(
w każdym razie odrazu z wynikami wskakuj na forum czekam