• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Tak ja wiem beta by się przydała, ale ja mieszkam tu od niedawna w Radomiu i może to śmiesznie zabrzmi nie wiem co tu gdzieś jest, a nie znamy tu z mężem nikogo kto mógł by nam pomóc! Zobaczę co jutro na teście wyjdzie wtedy zaczniemy szukać lekarza

Tak ja wiem beta by się przydała, ale ja mieszkam tu od niedawna w Radomiu i może to śmiesznie zabrzmi nie wiem co tu gdzieś jest, a nie znamy tu z mężem nikogo kto mógł by nam pomóc! Zobaczę co jutro na teście wyjdzie wtedy zaczniemy szukać lekarza

Chocby laboratorium w przychodni gdzie jestescie zapisani :) badz w kazdym innym centrum dolmed czy cos...:)

dziewczyny ale sie wystraszyłam!!!:szok: nagle czuje że jest mi jakoś dziwnie mokro! lece do łazienki ale na szczęście to nie @! uffffff:sorry2:
rano pobolewało mnie podbrzusze i teraz znowu cisza...
jeszcze 2h i bede znała wynik bety.

gosiula
a może Ci sie udało! ja wierze ze to dzidzia... super jakbyś zrobiła badanie krwi. Idz do przychodni zapytaj.. :) buźka

Wiem ja wszystko wiem gdzie trzeba iść tylko pochodzimy z mężem z województwa świętokrzyskiego i tam jesteśmy pozapisywani do przychodniu tu traktowaliśmy i traktujemy to miejsce jak epizod w naszym życiu, który niestety nie wiadomo kiedy się skończy! Niestety jeździmy do domków tylko na weekendy i nie mamy możliwości odwiedzić lekarza.A mam pytanie czy jak tu nie jestem zameldowana to mogę się zapisać do przychodni?

kinga jak przeczytałam Twoje pierwsze zdanie aż mnie dreszcz przeszedł :-pnie strasz kobieto bo my tu wszystkie pewne jesteśmy co do wyniku :tak:
hehe sama byłam przerażona :baffled::-)
jejnku skoro wy tak wierzycie w pozytywny wynik to i ja powinnam....
ale ciężko mi sie przełamać.
Nie chce sie rozczarować... jejkuuuuu :huh:

reklama
Nowe dziewczynki proszę o wiadomość na priva to wpiszę na listę.
Przepraszam za utrudnienia ale m ogranicza mi dostęp do was a w krótkich chwilach jakie dla was mam trudno wszystkie wyłapać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry