• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WIECIE CO TAK MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO, A JUŻ SZŁAM SPAĆ, ŻE WCZORAJ ZNAJOMA OPOWIADAŁA MI JAK JEJ BRATOWĄ GINEKOLOG URZĄDZIŁA....
A WIĘC POSZŁA DZIEWCZYNA DO GIN I TEN WYLICZYŁ JEJ ŻE NA KONIEC LUTEGO PORÓD, A TU NAGLE W TEN CZWARTEK TRAFIŁA DZIEWCZYNA DO SZPITALA ZE SKURCZAMI....
WZIELI JĄ NA USG I CO SIĘ OKAZUJE, ŻE JEDNAK TERMIN JEST NA 21 STYCZNIA WG USG A NIE NA KONIEC LUTEGO, A LEKARZE MÓWIĄ ŻE DZIDZIA PCHA SIĘ NA ŚWIAT... - I WIERZ TU LEKARZĄ.....!!!:no::no::no:

reklama
Dziekuję Wam kochane za tyle ciepłych słow i za miłe przyjęcie..super, że jest takie forum.. :-D
obaw mam sporo, ale taka juz moja natura..spróbowalismy raz i ja naiwnie myslałam, ze to takie proste..teraz okazuje sie, że to szalenie skomplikowana sprawa..ale staram się być dobrej myśli..tylko właśnie brakowało mi, żeby z kimś móc o tym pogadać..więc..będę tu częstym gościem..;-)

no, ninonka, rozerwałam się i przestałam myśleć o tym czy się udało. Kurcze jak nie mam co robić to tylko doszukuję się u siebie objawów a lepiej przecież o tym nie myśleć.

niezły film, ale boję się podać nazwę bo nie wiem czy można tak tutaj - jeszcze się moderator pogniewa

dobra, lecę do łóżka, buziaki dla wszystkich,

kolorowych snów ninonka :-) p.s. niezła historia

acha kochane..i życzę Nam wszystkim owocnych starań..i przesyłam Wam pozytywne wibracje od mojej siostry, która ma juz trójkę dzieci..więc teraz nasza kolej!!!

shenkoka BĘDZIESZ TU NAPEWNO MILE WIDZIANA, SUPER BO POWIĘKASZA SIĘ GRONO NASZYCH STARACZEK.... POWODZONKA I JEŻELI BĘDZIESZ MIAŁA JAKIEŚ PYTANKA CZY PROBLEM TO PISZ POMOŻEMY, PISZE W IMIENIU RÓWNIEŻ INNYCH DZIEWCZYN BO ONE SĄ NAPRAWDĘ KOCHANE I POMAGAJĄ KAŻDEJ POTRZEBUJĄCEJ DAJĄC WSPANIAŁE RADY - ALE ZASŁODZIŁAM TERAZ, NO ALE TAKA PRAWDA...:-):-):-)

maggie_f NIE MYŚL TYLE, JA ZAWSZE MÓWIE SOBIE "BĘDZIE CO MA BYĆ" I MUSI BYĆ DOBRZE!!! :tak::tak::tak:

DOBRA DZIEWUSZKI JA UCIEKAM SPAĆ, JUTRO SIĘ ODEZWE O ILE CZAS MI POZWOLI, BO MĄŻ JUTRO CHCE RANO JECHAC NA ZAKUPY, A JA JAK JADE Z NIM TO DŁUGO NAM SCHODZI, ALE BĘDE JUTRO NAPEWNO :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry