Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DokładnieWalka potrwała 5 minut a reklamy będą dwa razy tyle![]()

Widzę, że się Batman kończy więc za chwilkę się będę żegnała ale póki co jestem.
No w końcu zaczyna się kończyć ten mój okres
Ciekawe jak tam Oleńka i jej testowanko?

Kasiu to dobrze, ale jakis długi ten okres.
A Ola mam nadzieje że zajrzy i coś napisze![]()
No to będziesz miała super prezencikiAcha mój M stwierdził, że mam sobie wybrać prezent na Gwiazdkę więc zamówiłam sobie pigmenty do malowania powiek z firmy MAC i jeszcze dostanę kaskę na inne kosmetyki:-)
Wydaje mi się Maggie, że to tak długo trwało po tym zabiegu. Wiesz czysto było i sporo się tego nazbierało. Zobaczymy jaki będzie następny.
A to przez nią teściowa ostatnio powiedziała,że nie robimy prezentów bo ona udaje biedną(ta szwagierka)
A tak głupio bo my chcieliśmy jakieś takie drobne i musze dzisiaj z moim T pogadać,że czy chcą czy nie to my takie drobiazgi im kupimyNo to będziesz miała super prezenciki
Wiecie co moja teściowa ma kiosk z chemią,kosmetykami i przyniosła mi róże do policzków bo ją prosiłam.Dała mi i mówi że to pod choinke,a szwagierka moja mówi ,że przecież miało nie być prezentów pod choinkeA to przez nią mama ostatnio powiedziała,że nie robimy prezentów bo ona udaje biedną(ta szwagierka)
A tak głupio bo my chcieliśmy jakieś takie drobne i musze dzisiaj z moim T pogadać,że czy chcą czy nie to my takie drobiazgi im kupimy