• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Widzę, że się Batman kończy więc za chwilkę się będę żegnała ale póki co jestem.
No w końcu zaczyna się kończyć ten mój okres:tak:
Ciekawe jak tam Oleńka i jej testowanko?

Acha mój M stwierdził, że mam sobie wybrać prezent na Gwiazdkę więc zamówiłam sobie pigmenty do malowania powiek z firmy MAC i jeszcze dostanę kaskę na inne kosmetyki:-)

Kasiu to dobrze, ale jakis długi ten okres.

A Ola mam nadzieje że zajrzy i coś napisze :tak:

Wydaje mi się Maggie, że to tak długo trwało po tym zabiegu. Wiesz czysto było i sporo się tego nazbierało. Zobaczymy jaki będzie następny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiu po tabsach powinnaś teraz wmiare normalnie dostać (myśle że koło 27-28 dni cykle będą) i nie dłużej niż 5 dni.

A z prezentem w sumie fajnie M wymyślił bo pewnie jakby sam Ci zaczął kupować kosmetyki to kiepsko by się to skonczyło

Ale Klucha szaleje po kiślu - ałłłłłłłłaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Acha mój M stwierdził, że mam sobie wybrać prezent na Gwiazdkę więc zamówiłam sobie pigmenty do malowania powiek z firmy MAC i jeszcze dostanę kaskę na inne kosmetyki:-)

Wydaje mi się Maggie, że to tak długo trwało po tym zabiegu. Wiesz czysto było i sporo się tego nazbierało. Zobaczymy jaki będzie następny.
No to będziesz miała super prezenciki

Wiecie co moja teściowa ma kiosk z chemią,kosmetykami i przyniosła mi róże do policzków bo ją prosiłam.Dała mi i mówi że to pod choinke,a szwagierka moja mówi ,że przecież miało nie być prezentów pod choinke :eek: A to przez nią teściowa ostatnio powiedziała,że nie robimy prezentów bo ona udaje biedną(ta szwagierka):crazy: A tak głupio bo my chcieliśmy jakieś takie drobne i musze dzisiaj z moim T pogadać,że czy chcą czy nie to my takie drobiazgi im kupimy

reklama
No liczę na to tylko, że teraz wypada mi na Sylwka okres:-(

No to będziesz miała super prezenciki

Wiecie co moja teściowa ma kiosk z chemią,kosmetykami i przyniosła mi róże do policzków bo ją prosiłam.Dała mi i mówi że to pod choinke,a szwagierka moja mówi ,że przecież miało nie być prezentów pod choinke :eek: A to przez nią mama ostatnio powiedziała,że nie robimy prezentów bo ona udaje biedną(ta szwagierka):crazy: A tak głupio bo my chcieliśmy jakieś takie drobne i musze dzisiaj z moim T pogadać,że czy chcą czy nie to my takie drobiazgi im kupimy

No to koniecznie musicie to omówić bo taka głupia sytuacja teraz się zrobiła.

Dobra Kochane zmykam do łóżeczka. Dobranoc wszystkim

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry