Madziaas
Już jesteś:)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d leży dwóch pół nagich facetów na macie i wyglądają jakby pozycje klasyczną zaliczali :-d:-d:-d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-d:-d:-d:-d:-d:-d leży dwóch pół nagich facetów na macie i wyglądają jakby pozycje klasyczną zaliczali :-d:-d:-d
Mój zasnąłDziękuje:-) Na razie nie moge kiślować bo mi na kolankach Ktoś zalega
Ale ma padać i mrozik ma być

Mój też zasnął,popada popada tylko że słyszałam że w Święta ma być odwilż a ja bym chciała żeby było białoMój zasnął
Mam nadzieję, że chociaz troche popada bo Kacperek chce śnieg

ale nie taką byle jaką ale moją wymarzoną. Jeśli mi się to nie uda to myślimy z M żebym otworzyła swój gabinet kosmetyczny
To jest to moje Noworoczne postanowienie a reszta (wiecie o co mi chodzi) będzie tak jak Bóg tego sobie zażyczy. Wierzę, że ma względem mnie jakieś plany.
nie no teksty komentatorów mnie rozwalają - jakby bara-bara tam odchodziło
hmmmmmmmmmm a może to ja zboczona jestem

nie jesteś

albo mi sie zdaje albo od wczoraj wszystko Ci sie kojarzy z sexemnie no teksty komentatorów mnie rozwalają - jakby bara-bara tam odchodziło
hmmmmmmmmmm a może to ja zboczona jestem

Ja zboczeniec, a Ty buszmenkanie jesteś
A ja buszuje na allegro,ciuchy oglądam,póki mój T z pracy przyjdzie![]()

Kasiu no to konkretne to postanowienie - rozliczymy Cie na bank. A z gabinetem to super pomysł. A jaka to ta Twoja wymarzona praca jeśli to nie tajemnica?A ja dziewczyny mam już Noworoczne postanowienie. Jest tylko jedno ale konkretne. Obecnie mam pracę ale umowa mi się kończy w listopadzie przyszłego roku tak więc mam troszkę czasu. Przez ten czas chcę znaleźć nową pracęale nie taką byle jaką ale moją wymarzoną. Jeśli mi się to nie uda to myślimy z M żebym otworzyła swój gabinet kosmetyczny
To jest to moje Noworoczne postanowienie a reszta (wiecie o co mi chodzi) będzie tak jak Bóg tego sobie zażyczy. Wierzę, że ma względem mnie jakieś plany.
Acha proszę mnie rozliczyć na koniec 2010 roku z moich postanowień![]()
Rozliczymy rozliczymyA ja dziewczyny mam już Noworoczne postanowienie. Jest tylko jedno ale konkretne. Obecnie mam pracę ale umowa mi się kończy w listopadzie przyszłego roku tak więc mam troszkę czasu. Przez ten czas chcę znaleźć nową pracęale nie taką byle jaką ale moją wymarzoną. Jeśli mi się to nie uda to myślimy z M żebym otworzyła swój gabinet kosmetyczny
Acha proszę mnie rozliczyć na koniec 2010 roku z moich postanowień

:-)
Ściskają sie macają,to chyba ja zboczona jestem czy Wy też to widzicie
wszystko przez Antonioalbo mi sie zdaje albo od wczoraj wszystko Ci sie kojarzy z sexem![]()