Madziaas
Już jesteś:)
To chyba po tym śnie jej tak zostałoalbo mi sie zdaje albo od wczoraj wszystko Ci sie kojarzy z sexem![]()

Maggie tylko Ty łącz jak coś posty ok? Nie chce żeby mi ktoś tu czytał i łączył

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To chyba po tym śnie jej tak zostałoalbo mi sie zdaje albo od wczoraj wszystko Ci sie kojarzy z sexem![]()

ja Ci nie powiem bo nie oglądamDziewczyny co to za walka???????Ściskają sie macają,to chyba ja zboczona jestem czy Wy też to widzicie
![]()

hahaha

Łącze, Łącze.To chyba po tym śnie jej tak zostało
Maggie tylko Ty łącz jak coś posty ok? Nie chce żeby mi ktoś tu czytał i łączył![]()
to nie my to maggieTo ja jeszcze na chwilke wpadłam powiedziec Wam dobranoc a tu widzę, że seksem zalatujehahaha
![]()

To ja jeszcze na chwilke wpadłam powiedziec Wam dobranoc a tu widzę, że seksem zalatujehahaha
![]()
Ja nie ogladam tej walki ale już sobie ją wyobrażam po Waszych komentarzach![]()
Maggie ja wierzę, że się ułoży. Nowy Rok, nowe plany i wogóle;-):-)
Kasiu oj rozliczymy Cię z tych postanowień;-):-)
hihi
Madzia wcinaj ten kisiel;-)
![]()

Zaraz ide zrobić :-)Ja oglądam kątem oka Batmana:-) Co do wymarzonej pracy to jest to praca z dziećmi (przedszkolanka lub wychowawczyni klas I - III) albo wizaż tak więc także coś z kosmetyką. Nie pogardziłabym także dobrą pracą biurową bo lubię papierki no i jestem pedantką i to straszną![]()
No pomacali sieŁącze, Łącze.
No i pomacali się i się skończyło.
I kisielek się skończył

Moderatorzy łączą posty,ale ja wole jak to Maggie robi bo ona też jest moderatorkąO co chodzi z tym łączeniem postów![]()
Dzięki i Dobranoc ;-)To ja jeszcze na chwilke wpadłam powiedziec Wam dobranoc a tu widzę, że seksem zalatujehahaha
![]()
Ja nie ogladam tej walki ale już sobie ją wyobrażam po Waszych komentarzach![]()
Maggie ja wierzę, że się ułoży. Nowy Rok, nowe plany i wogóle;-):-)
Kasiu oj rozliczymy Cię z tych postanowień;-):-)
hihi
Madzia wcinaj ten kisiel;-)
![]()
To może dyrektorka w szkole kosmetycznej dla dzieciJa oglądam kątem oka Batmana:-) Co do wymarzonej pracy to jest to praca z dziećmi (przedszkolanka lub wychowawczyni klas I - III) albo wizaż tak więc także coś z kosmetyką. Nie pogardziłabym także dobrą pracą biurową bo lubię papierki no i jestem pedantką i to straszną![]()

Jak piszesz posta i coś Ci sie przypomni to go trzeba edytować a nie pisać jednego posta pod drugim, chyba że minie godzina między postami. Regulamin tak mówi. Ale że się raczej o tym nie myśli i pisze to ja czuwam i Wam łącze.O co chodzi z tym łączeniem postów![]()