• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
To ja jeszcze na chwilke wpadłam powiedziec Wam dobranoc a tu widzę, że seksem zalatuje:-D hahaha:-D
Ja nie ogladam tej walki ale już sobie ją wyobrażam po Waszych komentarzach:cool2::-D
Maggie ja wierzę, że się ułoży. Nowy Rok, nowe plany i wogóle;-):-)
Kasiu oj rozliczymy Cię z tych postanowień;-):-)
hihi:)
Madzia wcinaj ten kisiel;-)

Ja oglądam kątem oka Batmana:-) Co do wymarzonej pracy to jest to praca z dziećmi (przedszkolanka lub wychowawczyni klas I - III) albo wizaż tak więc także coś z kosmetyką. Nie pogardziłabym także dobrą pracą biurową bo lubię papierki no i jestem pedantką i to straszną:cool2:

To ja jeszcze na chwilke wpadłam powiedziec Wam dobranoc a tu widzę, że seksem zalatuje:-D hahaha:-D
Ja nie ogladam tej walki ale już sobie ją wyobrażam po Waszych komentarzach:cool2::-D

:-D:-D Zaraz ide zrobić
Ja oglądam kątem oka Batmana:-) Co do wymarzonej pracy to jest to praca z dziećmi (przedszkolanka lub wychowawczyni klas I - III) albo wizaż tak więc także coś z kosmetyką. Nie pogardziłabym także dobrą pracą biurową bo lubię papierki no i jestem pedantką i to straszną:cool2:
:-)
Łącze, Łącze.

No i pomacali się i się skończyło.

I kisielek się skończył
No pomacali sie :-p
O co chodzi z tym łączeniem postów:zawstydzona/y:
Moderatorzy łączą posty,ale ja wole jak to Maggie robi bo ona też jest moderatorką

reklama

Dzięki i Dobranoc ;-)
To może dyrektorka w szkole kosmetycznej dla dzieci :-D:-D:-D
O co chodzi z tym łączeniem postów:zawstydzona/y:
Jak piszesz posta i coś Ci sie przypomni to go trzeba edytować a nie pisać jednego posta pod drugim, chyba że minie godzina między postami. Regulamin tak mówi. Ale że się raczej o tym nie myśli i pisze to ja czuwam i Wam łącze.

A służy to nie łamaniu regulaminu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry