Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

teraz to ja mam stresa
Gratulacje dla niejDzisiaj o 7:15 pierwsza styczniówka się rozpakowałateraz to ja mam stresa
![]()

chciałabym miec cc ale bede jednak miała sn bo nic nie "stoi" na przeszkodzie nie mam zalecen na cc dlatego czeka mnie snGratulacje dla niej
Patrysiu dobrze pamiętam,że będziesz miała cesarke??
Maggie gdzie uciekłaś? Usnełaś?![]()

Acha, a to synuś pierwszy był przez ccchciałabym miec cc ale bede jednak miała sn bo nic nie "stoi" na przeszkodzie nie mam zalecen na cc dlatego czeka mnie sn![]()
tak bo były komplikacje podczas porodu tzn.ja synka niemogłam wyprzeć a zaczeło mu tętno spadać i tak szybko na ccAcha, a to synuś pierwszy był przez cc
i teraz właśnie boje się ze będzie powtórka dlatego bym chciała cc
zobaczymy jak to bedzie ale mam wielką nadzieje że wszystko dobrze pójdzie
Wszystko będzie dobrzetak bo były komplikacje podczas porodu tzn.ja synka niemogłam wyprzeć a zaczeło mu tętno spadać i tak szybko na cci teraz właśnie boje się ze będzie powtórka dlatego bym chciała cc
zobaczymy jak to bedzie ale mam wielką nadzieje że wszystko dobrze pójdzie
![]()

też tak myślałam ale jednak okazało się że nieWszystko będzie dobrze
Myślałam,że jak raz była cc to potem też musi być![]()

też tak myślałam ale jednak okazało się że nie![]()

miłych zakupów:-)
Ciekawe jak Ola,miała dzisiaj czy jutro testować
Uciekam na zakupy)