Madziaas
Już jesteś:)
Znowu nie mogłaś spać bidulkoDzień doberek,
Ja po kolejnej bezsennej nocyCiekawe jak długo jeszcze?
Miłego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Znowu nie mogłaś spać bidulkoDzień doberek,
Ja po kolejnej bezsennej nocyCiekawe jak długo jeszcze?
Miłego dnia
Może w dzień sie zdrzemnieszNo nie mogłam - buuuuuuuuuuu :--(
nieszalej mi tu;-)no i po dooopie dam bo nie widze zdjęcia brzuszka a już dawno prosiłamHejka ja po zakupach. Byliśmy z M w Stokrotce na godzinkę i normalnie padam na twarzbrzuszek mi stwardniał jakbym kamien miała
Muszę się połozyc. Nienawidzę zakupów teraz w obecnym moim stanie
Za szybko sie męczę, nogi bolą wystac przy półce nie mozna ze mną
A jutro od rana znów zakupy i sprzątanie w domku
Będziemy też choinke ubierac i mieszkanko juz na święta przystrajac bo w następny weekend jade do szkoły i nie będzie kiedy;-)
Ide sie połozycmusze nabrac siły na jutrzejsze buszowanie po sklepach z M. Trzeba rodzince prezenty juz kupic
:-)
;-):-)tak mi przykro życze aby udało się po twojej myśli:-(Ojciec Mojego Kluska :--
-(
bidulka ale niech lezy i bierze napewno pomoże
A dziewczynki Justyś ma leżeć i brać nospe dwa razy dziennie, na razie została w szpitalu ale jest dobrze:-)

M tak napalony że normalnie do sąsiada szedł ogladac bo my mamy CYFRE+A ja już.
Mam kisielek morelowy.
Zaraz Pudzian i Najman się zaczną lać.
A i kurde Brzydula się kończy w grudniu :-(
ps.co ty gadasz nie będzie brzyduli tzn.juz zakończy się ostatnio odcinek w grudniu
a u mnie od wczoraj jest napruszone i chociaz troche jest białoKurcze śniegi zapowiadali a deszcz pada![]()

no to rozliczamy:-)ps.życze aby się duałoA ja dziewczyny mam już Noworoczne postanowienie. Jest tylko jedno ale konkretne. Obecnie mam pracę ale umowa mi się kończy w listopadzie przyszłego roku tak więc mam troszkę czasu. Przez ten czas chcę znaleźć nową pracęale nie taką byle jaką ale moją wymarzoną. Jeśli mi się to nie uda to myślimy z M żebym otworzyła swój gabinet kosmetyczny
To jest to moje Noworoczne postanowienie a reszta (wiecie o co mi chodzi) będzie tak jak Bóg tego sobie zażyczy. Wierzę, że ma względem mnie jakieś plany.
Acha proszę mnie rozliczyć na koniec 2010 roku z moich postanowień![]()

to nie jest zwykły boks tylko EMA(nie wiem jak dokładnie się pisze)polega na boksie kopniakach i poprostu kto kogo połozy na łopatki;-)taki mieszany boks co niestety gorszy dla Najmana bo jak Pudzian walnie się na niego tym cielskiem to juz ma przegraneRozliczymy rozliczymy
To ja będe Kasiu do Ciebie do salonu przyjedżać:-)
A Bóg ma na pewno jakieś plany względem Ciebie,my piąsteczki będziemy z Kacperkiem zawsze zaciskać:-)
Dziewczyny co to za walka???????Ściskają sie macają,to chyba ja zboczona jestem czy Wy też to widzicie
![]()

Dziękuje:-)HEJKA:-)
nieszalej mi tu;-)no i po dooopie dam bo nie widze zdjęcia brzuszka a już dawno prosiłam;-):-)
tak mi przykro życze aby udało się po twojej myśli:-(
bidulka ale niech lezy i bierze napewno pomoże
M tak napalony że normalnie do sąsiada szedł ogladac bo my mamy CYFRE+ps.co ty gadasz nie będzie brzyduli tzn.juz zakończy się ostatnio odcinek w grudniu
a u mnie od wczoraj jest napruszone i chociaz troche jest biało
no to rozliczamy:-)ps.życze aby się duało
to nie jest zwykły boks tylko EMA(nie wiem jak dokładnie się pisze)polega na boksie kopniakach i poprostu kto kogo połozy na łopatki;-)taki mieszany boks co niestety gorszy dla Najmana bo jak Pudzian walnie się na niego tym cielskiem to juz ma przegrane
MADZIAS ja codziennie oddajke głosiki i teraz także zamierzam się oddac;-):-)
Bo ja tam mieszam i mieszamNo Patrysiu kończy sie Brzydula jakoś przed świętami
Madziu oj coś masz pecha z sygnaturką, jak jedno działa to drugie nie![]()

zobaczcie co napisałam do MADZIAS o głosikach "...zamierzam sie oddac"
zaraz to poprawie bo normalnie beka
o jaaaa i co ja bede ogladać ja normalnie zakochałam sie w tym filmieNo Patrysiu kończy sie Brzydula jakoś przed świętami
Madziu oj coś masz pecha z sygnaturką, jak jedno działa to drugie nie![]()