• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
HEJKA:-)
Hejka ja po zakupach. Byliśmy z M w Stokrotce na godzinkę i normalnie padam na twarz:eek: brzuszek mi stwardniał jakbym kamien miała:eek: Muszę się połozyc. Nienawidzę zakupów teraz w obecnym moim stanie:-D Za szybko sie męczę, nogi bolą wystac przy półce nie mozna ze mną:-D A jutro od rana znów zakupy i sprzątanie w domku:tak: Będziemy też choinke ubierac i mieszkanko juz na święta przystrajac bo w następny weekend jade do szkoły i nie będzie kiedy;-)
Ide sie połozyc:tak: musze nabrac siły na jutrzejsze buszowanie po sklepach z M. Trzeba rodzince prezenty juz kupic:tak::-)
nieszalej mi tu;-)no i po dooopie dam bo nie widze zdjęcia brzuszka a już dawno prosiłam:crazy:;-):-)
Ojciec Mojego Kluska :-(:-(:-(
tak mi przykro życze aby udało się po twojej myśli:-(
:-p:-p

A dziewczynki Justyś ma leżeć i brać nospe dwa razy dziennie, na razie została w szpitalu ale jest dobrze:-)
bidulka ale niech lezy i bierze napewno pomoże:tak:
A ja już.

Mam kisielek morelowy.

Zaraz Pudzian i Najman się zaczną lać.

A i kurde Brzydula się kończy w grudniu :-(
M tak napalony że normalnie do sąsiada szedł ogladac bo my mamy CYFRE+ :laugh2:ps.co ty gadasz nie będzie brzyduli tzn.juz zakończy się ostatnio odcinek w grudniu:eek:
Kurcze śniegi zapowiadali a deszcz pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a u mnie od wczoraj jest napruszone i chociaz troche jest biało:-p
A ja dziewczyny mam już Noworoczne postanowienie. Jest tylko jedno ale konkretne. Obecnie mam pracę ale umowa mi się kończy w listopadzie przyszłego roku tak więc mam troszkę czasu. Przez ten czas chcę znaleźć nową pracę:-D ale nie taką byle jaką ale moją wymarzoną. Jeśli mi się to nie uda to myślimy z M żebym otworzyła swój gabinet kosmetyczny:-D To jest to moje Noworoczne postanowienie a reszta (wiecie o co mi chodzi) będzie tak jak Bóg tego sobie zażyczy. Wierzę, że ma względem mnie jakieś plany.
Acha proszę mnie rozliczyć na koniec 2010 roku z moich postanowień:-D
no to rozliczamy:-)ps.życze aby się duało:tak:
Rozliczymy rozliczymy:-D:-D
To ja będe Kasiu do Ciebie do salonu przyjedżać:-p:-)
A Bóg ma na pewno jakieś plany względem Ciebie,my piąsteczki będziemy z Kacperkiem zawsze zaciskać:-)

Dziewczyny co to za walka???????:eek: Ściskają sie macają,to chyba ja zboczona jestem czy Wy też to widzicie:eek:
to nie jest zwykły boks tylko EMA(nie wiem jak dokładnie się pisze)polega na boksie kopniakach i poprostu kto kogo połozy na łopatki;-)taki mieszany boks co niestety gorszy dla Najmana bo jak Pudzian walnie się na niego tym cielskiem to juz ma przegrane:laugh2:

MADZIAS ja codziennie oddajke głosiki i teraz także zamierzam je oddac;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEJKA:-)

nieszalej mi tu;-)no i po dooopie dam bo nie widze zdjęcia brzuszka a już dawno prosiłam:crazy:;-):-)

tak mi przykro życze aby udało się po twojej myśli:-(

bidulka ale niech lezy i bierze napewno pomoże:tak:

M tak napalony że normalnie do sąsiada szedł ogladac bo my mamy CYFRE+ :laugh2:ps.co ty gadasz nie będzie brzyduli tzn.juz zakończy się ostatnio odcinek w grudniu:eek:

a u mnie od wczoraj jest napruszone i chociaz troche jest biało:-p

no to rozliczamy:-)ps.życze aby się duało:tak:

to nie jest zwykły boks tylko EMA(nie wiem jak dokładnie się pisze)polega na boksie kopniakach i poprostu kto kogo połozy na łopatki;-)taki mieszany boks co niestety gorszy dla Najmana bo jak Pudzian walnie się na niego tym cielskiem to juz ma przegrane:laugh2:

MADZIAS ja codziennie oddajke głosiki i teraz także zamierzam się oddac;-):-)
Dziękuje:-)

Ale się usmiałam:laugh2::laugh2::laugh2: zobaczcie co napisałam do MADZIAS o głosikach "...zamierzam sie oddac":laugh2:zaraz to poprawie bo normalnie beka:laugh2:
No Patrysiu kończy sie Brzydula jakoś przed świętami

Madziu oj coś masz pecha z sygnaturką, jak jedno działa to drugie nie :eek:
o jaaaa i co ja bede ogladać ja normalnie zakochałam sie w tym filmie:sorry:

edit.Poprawiłam:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry